cipő

Sportcipő vagy magassarkú? Ezt árulja el rólatok, hogy milyen cipőt viseltek!

A szem a lélek tükre, de vajon miről árulkodik a cipőnk? De vajon, hogy mit szimbolizálnak a különböző lábbelik? 

A Premier Outlet egy érdekes sajtóanyagot küldött, amelyből kideríthetitek, mit szimbolizálnak a különböző lábbelik. Nem csupán a cipő ápolása és tisztán tartása sokatmondó, hanem az is, hogy milyen típust választunk, hiszen izgalmas dolgokat árulhat el rólunk, jellemünkről. Lássuk, hogy miről mesélnek az egyes lábbelik! 

Sportcipő

Aki szívesen hordja ezt a darabot, az jellemzően nyugodt és kiegyensúlyozott. Viselőjét lazaság és közvetlenség jellemzi, imád a szabadban lenni és bármikor kapható egy sétára.

Nyugodtsága, kiegyensúlyozottsága miatt szuper társaság és igazán jó hallgatóság.

Magassarkú

Szenvedélyes és céltudatos, nyitott, ugyanakkor titokzatos. Aki tűsarkúba „bújik” az szereti megmutatni nőies oldalát, gyakran lép ki a komfortzónájából, így nem ijed meg a változásoktól sem, ami a kisugárzásában is megmutatkozik. Sokan magabiztosabbnak érzik magukat magassarkúban, és lássuk be, ez a típus varázserővel bír, hamar felfigyelhetnek ránk, ha erre esik a választásunk. 

engel-nora-egy-napom-magassarakuban-magassarku-szuzkent

Sírtak a lábujjaim és belül én is – ilyen volt egy napom tűsarkakon magassarkú-szűzként 

Spicc napunk alkalmából mindenképp szerettünk volna valami cipős anyagot. Tudjátok, szexi magas sarkúk, csilli-villi nyári szandik, ilyesmik – majd a meetingen bedobtam a bombát: még 1-2 poénból megtörtént cipőpróbán kívül sosem viseltem magas sarkút. A lányok csak pislogtak, nem kérdeztek semmit, annyit mondtak: ez a téma cikkért kiállt.

Balerina cipő

Kedvesség, vidámság és kislányos báj jellemzi viselőjét, ő az a típus, aki a legapróbb dolgokban is örömét leli.

Romantikus és őszinte, nem riad vissza az érzelmek kifejezésétől.

Megjelenése mindig csinos. A színek állandó szereplői ruhatárának.

Divatcipő

Imád vásárolni, szenvedélye, hobbija a legfrissebb trendek követése. Olykor egy kicsit magának való, viselkedése felszínesnek tűnhet, de sokkal több rejlik benne, valódi jellemét csak szűk barátai körének fedi fel. Szereti kipróbálni az újdonságokat és nem riad vissza, ha fel kell kutatnia a ritkább darabokat, ennek eredményeképp gyakran előfordulhat nála a megfelelési vágy. Egy igazi élménykereső.