Egyéb kategória

Selymes csábítás: citromkrémes sajttorta pohárban

Ez a káprázatosan krémes és isteni pohárkrém két emblematikus angolszász desszert szerelemgyereke, egészen pontosan a lemon curd és a cheesecake találkozása, mégpedig egy nagyon egyszerű és mutatós formában, pohárkrémnek elkészítve.

vous - 2018.04.05.
Selymes csábítás: citromkrémes sajttorta pohárban

Nagyon üde, friss és lágy, ugyanakkor csábítóan krémes és gazdag finomság, és annak ellenére, hogy gyümölcsös, egy igazi kalóriabomba. Ezzel együtt mindenkit rábeszélünk, mert fantasztikus, és ha a citromkrémnél egy kicsit figyelünk, és betartjuk az instrukciókat, akkor elronthatatlan.

A sajttortát nem kell bemutatni senkinek, valószínűleg a sütés nélküli változatát is mindenki próbálta már kekszes alappal, ennél a változatnál viszont megspórolhatjuk a pihentetési időt, és az összeállítás után azonnal kanalazhatjuk is ezt a mennyei pohárkrémet.

A lemon curd, vagyis az angolok vajas citromkréme pedig egy igazi klasszikus, ők szívesen fogyasztják pirítósra, palacsintához lekvár helyett, de görög joghurttal párosítva is remek például reggelire, de valójában annyira aromás, karakteres és gazdag, hogy desszertbe, tortába töltve is mesés.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek