Egyéb kategória

Nem hiszitek el, miért kritizálják Cindy Crawford lányát

Teljesen érthetetlen okok miatt kritizálják a 16 éves Kaia Gerber, modellt. Cindy Crawford lánya állítólag túl szexi! Hívja valaki az erkölcsrendészetet!

vous - 2018.04.05.
Nem hiszitek el, miért kritizálják Cindy Crawford lányát

Mi is beszámoltunk róla, hogy a 16 éves Kaia Gerber élete első Chanel kampányán van túl, és bár mi imádtuk a képeket, hiszen a legendás modell, Cindy Crawford lánya teljes mértékben örökölte édesanyja szépségét és tehetséget, többen kritizálni kezdték a lányt. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Az Independent számolt be róla, hogy egyesek szerint Kaia túl szexi a kampányfotókon és nem a korának megfelelő ruhákat visel, valamint nem egy 16 éveshez méltóan pózol. Ezt már csak azért sem értjük, hiszen köztudott, hogy a szupermodellek, akár már 14-15 évesen is belecsöppenhetnek a szakmába, és egészen biztosan nem micimackós hátizsákokat fognak bemutatni, képviselni.

Objektum doboz

A profi modellügynökségeknél a lányok teljesen biztonságban vannak, valamint az is természetes, hogy ezen lányok szülei kísérik, szemmel tartják gyermekük karrierjét. Láthatóan Kaia esetében is így van. Nem értjük a felháborodást! 

Ajánlott cikkek