Trend

„Egy nő sportcipőben is tud eszméletlen szexi és csinos lenni” – cipők, amelyek a sztárokat is inspirálják

A világ egyik legbefolyásosabb tinédzsere és legnépszerűbb énekesnője, Camila Cabello is csatlakozott a SKECHERS csapatához, hiszen ő lett a márka új nagykövete és kampányarca. A Havana című sláger előadója még csupán 21 éves, de már meghódította dalaival a toplistákat és millióan rajonganak érte. A szexi sztár nevével fémjelzett új kollekciót a minap hazánkban is bemutatták, ahol mi is ott voltunk, megmutatjuk, mit láttunk!

vous - 2018.04.13.
„Egy nő sportcipőben is tud eszméletlen szexi és csinos lenni” – cipők, amelyek a sztárokat is inspirálják

A SKECHERS két éve kérte fel Dallos Bogit, hogy legyen a márka hazai nagykövete, az énekesnő pedig nagyon megörült, és egyből igent mondott, hiszen korábban is ismerte és szerette a márkát.

Bogi saját bevallása szerint egy igazi, tornacipős lány, aki ritkán hord magassarkút. Amikor valamilyen fontos eseményre kell elmennie, az öltözékét akkor is próbálja ezekkel a lábbelikkel kombinálni.

„Szerintem egy nő sportcipőben is tud eszméletlen szexi és csinos lenni” 

– mondta mosolyogva a népszerű énekesnő, amivel mi teljes mértékben egyetértünk.

Forrás:
SKECHERS

Bogi hozzátette: „Szeretem a letisztult darabokat, de a bohém és színes modellek is közel állnak a stílusomhoz. Én azt vallom, hogy ha az ember jól érzi magát a bőrében, az tudja őt inspirálni. És ehhez hozzátartozik egy végtelenül kényelmes és divatos cipő is.”

Egy olyan világsztár is csatlakozott a csapathoz, mint a kubai származású, amerikai énekesnő és dalszerző, Camila Cabello, aki szintén nem gondolkodott sokat azon, hogy elfogadja-e a felkérést, és ennek több oka is volt.

Forrás:
SKECHERS

Ez az év teljesen új fejezetet nyitott meg az életemben, a zeném és az életszemléletem tekintetében egyaránt, és örülök, hogy ennek az útnak a részeként most csatlakozhatok a SKECHERS-höz

 – mesélte Camila, akit nem csak a divatos és kényelmes lábbelik varázsoltak el, hanem a vállalat széleskörű jótékonysági tevékenysége is hihetetlenül inspirálja és lelkesíti őt.

„A SKECHERS próbál valódi változást elérni a világban, akár több millió rászoruló gyereknek adományoz új cipőt, akár menhelyi állatoknak biztosít jobb életet. Számomra is nagyon fontos, hogy a sikeremet jóra tudjam használni, ezért vállaltam örömmel, hogy a cég nagykövete legyek.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek