Egyéb kategória

Új lehetőségek, tettvágy és kreativitás – Nagy áttörést hozhat a Kos újhold!

Az életünk teljes megreformálását indíthatja el a Kos újhold április 16-tól. Az elmúlt 3 hónap felkészítő időszaka befejeződött, oda kell állni a start vonalhoz. Ez annak a pillanata, amikor a start pisztoly eldördülése már csak pillanatok kérdése… Az adrenalin pedig egyre nagyobb.

vous - 2018.04.14.
Új lehetőségek, tettvágy és kreativitás – Nagy áttörést hozhat a Kos újhold!

A Kos újhold az Uránusszal együttállásban rendkívüli intenzitással felpörgetheti az eseményeket körülöttünk, számos új lehetőség kapuja nyílhat meg előttünk. A Kos képviseli az identitásunkat, aminek megerősítését és tudatosítását támogatja az újhold. A Nap – Hold – Uránusz együttállás meglepetéseket, robbanásszerű váratlan fordulatokat hozhatnak.

A Kos és az Uránusz energiái összeadódva extrém módon felfokozhatják az új iránti lelkesedést, a tettvágyat, a kreativitást, a szexuális energiákat, a lázadást, az izgatottság magával hozza a forradalmi hangulatot is, hogy kitörjünk azokból a keretekből, amik eddig korlátoztak.

Felerősödik az “Én” szerepe. Bárminek a megreformálásába belekezdhetünk ezekkel az energiákkal. Mindamellett az egó is duzzadhat, a türelmetlenség, illetve az agresszió is.

A Kos jegyét uraló Mars a Bak jegyében exaltált, érdemes cselekedni, ha megvannak a megfelelő célok, eszközök, amik fele el lehet mozdulni. Mindenképp legyenek célok, amelyek távoliak is, különben ezek az energiák ellenünk dolgoznak ugyanilyen intenzitással és meg is betegíthetnek.

A cikk itt még nem ért véget. Kíváncsiak vagytok, mit tartogat még az újhold? ITT elolvashatjátok.

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek