fonott táska

Idén is ultramenő! Ha táska, akkor legyen raffia, fonott vessző vagy gyékény

2017-ben kezdte meg diadalmenetét, de 2018-ban már szinte kötelező a vesszőből, gyékényből vagy szalmából készült táska. A természet ihlette darabokat ezerféle formában találhatjátok meg, lehet válogatni.

Lehet, hogy a nagyitok még piacra járt hasonlóval, és néhány éve csak a strandra merészkedtetek ki ilyen táskával, de idén elegánsabb nyári partikra, de jeans day-en munkahelyetekre is érkezhettek fonott táskával.

A kifutókon természetesen ennél is messzebb mennek a nagy divatházak stylistjai:

bőrkabátos szettekhez, bokáig érő ballonkabáthoz, kimonóhoz is tökéletesen passzolnak. Ha nem szeretnétek sok-sok ezer forintot költeni rájuk, érdemes kimenni a helyi piacra, és a kosárfonó néniktől és bácsiktól beszerezni a kedvenc táskátokat. Ezeket aztán feldobhatjátok saját készítésű pompomokkal, csavarhattok rá színes selyemkendőt, de akár kitűzőkkel is díszíthetitek.

Íme 5 hazai márka, ahol szupermenő táskákat találtok:

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

És így viseljétek őket 2018-ban:

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
divat trend meztelen átlátszó táska

Meztelen táska, dad jeans és csúnyacipő – Ezek 2018 tavaszi trendjei

Ha követitek a VOUS-t tudjátok, hogy előszeretettel foglalkozunk a divattal és követjük figyelemmel a legújabb trendeket, így Ez 100! napunk alkalmából összegyűjtöttük nektek, mik az idei slágerdarabok – pláne, hogy végre az időjárásnak is szóltak, hogy tavasz van.

A 2018-as tavaszi trendekért kattintsatok ide!