eva longoria

Mekkora Szüli feli-egyesülés – így örülnek ex kollégái Eva Longoriának

Szerintem nem vagyunk azzal egyedül, hogy egy „kicsit meghaltunk”, amikor véget ért a Született feleségek. Nos, bánkodni kár, már csak azért is, mert befutott a nosztalgia vonat.

Mint beszámoltunk nektek róla, Eva Lonogira csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame sétányon, majd egy hatalmas bulit is tartottak, ahol többek között Victoria Beckham 44. születásnapját is megünnepelték

Objektum doboz

A csillagátadó eseményre majd az azt követő buliba Eva rengeteg híres barátja is meghívást kapott: Olivia Munn, Reese Witherspoon valamint Kerry Washington is együtt örült a várandós színésznővel.

(Az Insta-beágyazás lapozgatható!)

Objektum doboz

Eva Longira több képet is feltöltött arról, hogy született feleséges kolléganői is megjelentek az eseményen. 

Annyira szeretem ezeket a hölgyeket. Nem is tudják elképzelni, mekkora hatással voltak az életemre mind szakmailag, mind magánemberként. Mindennap hiányoztok!

– írta Eva a képekhez, amelyen Felicity Huffman és Marcia Cross társaságában látható.

Objektum doboz

De jó őket újra együtt látni!

született feleségek

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

Lassan 14 éves a Született feleségek. Amerikában 2004. október 4-én kezdték vetíteni a sorozatot, míg nálunk egy évvel később, 2005. október 26-án került a TV2 képernyőjére. Mivel nosztalgikus hangulatban vagyok és amúgy a nap témánk a Született feleségek (teljesen véletlenül), így gondoltam, készítek nektek egy nagyon nehéz tesztet a sorozatról!