Egyéb kategória

Nicholas Houltnak „váratlanul” megszületett első gyermeke

Őszintén írjuk, gyakorlatilag sokkot kaptunk, amikor megláttuk külföldi lapok címlapján, hogy második kedvenc mutánsunknak, Nicholas Houltnak megszületett első gyermeke.

vous - 2018.04.18.
Nicholas Houltnak „váratlanul” megszületett első gyermeke

A Metro arról ír, hogy Nicholas Houltnak és párjának, a címlaplány Bryana Holly-nak megszületett első gyermeke. Ez már csak azért is ért minket meglepetésként, mert nemrég arról írtunk nektek, reméljük, Nicholas Hoult és Jennifer Lawrence új egy pár lesz. Nem hogy nem lettek, de az X-men sztárjának mástól született gyermeke. 

A 24 éves Bryana Holly és a 28 éves Nicholas Hoult 2017 januárja óta alkot egy párt, de egyes források szerint annyira szertnék megóvni magánéletüket, hogy magát a párkapcsolatot, és most a babavárást, illetve szülétést sem kommunikálták sehol – így a baba nemét, nevét sem tudni.

nicolas hoult

Így köszöntöttük születésnapján  második kedvenc mutánsunknak!

 December 7-én ünnepli 28. születésnapját az egyik kedvenc mutánsunk (mert az első számú Hugh Jackman, természetesen), Nicholas Hoult. Az immár 29. évébe lépő színész számtalan filmben megmutatta már magát, de a legtöbben az X-Men-filmekből ismerik. Ezen változtatunk! 

Egy kép készült a párról még márciusban, amin szemmel látható, hogy Byrana valóban várandós.

(Az Insta-beágyazás lapozgatható!)

Objektum doboz

Ajánlott cikkek