smink pirosító kontúr

Kontúrozás 2.0 – Késő tavaszi sminktipp, amelyet imádni fogtok

A sminkmesterek szerint az üde, tavaszi külsőnek egyetlen titka van a rendszeres alváson túl. Itt az ideje, hogy lecseréljétek a kontúr sticket és a pirosítotokkal dolgozzatok. Azért csak óvatosan az új trenddel: nektek arra is kell figyelni, hogy ne csak az Instagramon nézzen ki jól, hanem az utcán is!

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Aki használja az Instagramot, biztos találkozott már egy bizonyos sminkelési móddal, amit nehéz egyetlen szóval leírni. Hatalmas trendről beszélünk, nők tömegei igyekeznek leutánozni a tutorialokban látható lépéseket. Én is megpróbálkoztam vele, hogy megnézzem, mi történik az arcommal – na meg hogy körbejárjam kicsit a jelenséget.

A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Különböző árnyalatú és textúrájú (!) arcpirosítók finom rétegeivel érik el azt a különleges hatást a sminkesek, amelyre most az egész világ rácsodálkozott. A „blush drapping” névre keresztelt technika során fürstös, áttetsző rétegek kerülnek egymásra. A végeredmény tulajdonképpen a kontúrozáshoz hasonló, de a sminkesek szerint a sminkben a kontúrozás szinte mindig is jelen volt. Ebben az esetben az orca kap nagyobb figyelmet, és szembetűnő lehet, hogy

a sok nude után most a színek kerülnek ismét a középpontba.

Ahhoz azért sok-sok gyakorlás kell, hogy a végeredmény ne tűnjön úgy, mintha a nyolcvanas évek zenei videóiból pattantunk volna meg. Az ecseteink mindig legyenek tiszták, és ha soknak érezzük, mindenképp szedjünk vissza valamennyit egy vattapamaccsal vagy egy tiszta ecsettel.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Nos, hogy tetszik? 

Kerüljétek el a tehenészlány-hatást! – Így használjátok helyesen a pirosítót

Kerüljétek el a tehenészlány-hatást! – Így használjátok helyesen a pirosítót

A pirosító majdhogynem jobb szolgálatot tesz, mint a szempillaspirál. Lehet igéző a tekintetünk, ha fakó az arcunk, mit sem ér! A pirosító felvitele azonban a legtöbbeteknek gondot okoz, ezért született meg a VOUS pírkisokosa.

A cikket ide kattintva olvashatjátok.