Egyéb kategória

Blake Lively törölt mindent Instagramjáról: ez áll a háttérben

Nem ritka, hogy a sztárok digitális detoxra mennek: így tett már többek között Taylor Swift, Kendall Jenner, Justin Bieber és Selena Gomez. A sor bővül, ugyanis Blake Lively rejtélyes módon szintén eltűnt az Instagramról. 

vous - 2018.05.02.
Blake Lively törölt mindent Instagramjáról: ez áll a háttérben

Nemrég számoltunk be róla, hogy Blake Lively mennyire csinosan jelent meg a CinemaConon, ahol közelgő thrillerjét, az A Simple Favor promozta. Két napra rá pedig Blake csaknem eltűnt az Instagramról. Profilja még elérhető, de törölte az összes posztját, valamint ismerőseit is. Biójában ez áll:

Mi történt Emilyvel?

Ha már Emily… ! A színésznő összesen 36 különböző Emily Nelson nevű felhasználót követ. 

Forrás:
instagram.com

A rejtélyes eltűnés, azonban nem maradt sokáig rejtélyes. Emily Nelson Blake közelgő filmjének főszerepőjének a neve, a mozi egyébként egy könyvadaptáció.

A sztori egy blogoló anyukáról (Anna Kendrick) szól, aki megpróbálja felkutatni eltűnt barátnőjét (Blake Lively).

Szóval ez az egész pusztán egy nagyon jól átgondolt filmpromó… Reméljük, létezik olyan applikáció, amivel vissza tud majd mindent varázsolni, már csak azért is mert, vicces Insta-posztjait mi is többször használtuk a cikkekben, többek között akkor, amikor összegyűjtöttük Blake Lively és Ryan Reynolds trollkodásait egy helyen. Sajnos azok a képek jelenleg nem elérhetőek. 

Ajánlott cikkek