Egyéb kategória

16 év után jelentjük: az *NSYNC-tag pont úgy néz ki, mint Piton Professzor

Hatalmas megtiszteltetés érte az *NSYNC-et a napokban: megkapták csillagukat (igen, még csak most) a Hollywood Walk of Fame sétányán. Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy Justin Timberlake után a második legnépszerűbb tag, JC Chasezből mém lett.  

vous - 2018.05.02.
16 év után jelentjük: az *NSYNC-tag pont úgy néz ki, mint Piton Professzor

Sok megválaszolatlan kérdést vet fel az *NSYNC napokban kapott hollywoodi csillaga: egyáltalán miért most kapták? (1995-2002-ig volt aktív a banda.) Na, meg többek között a tagok külsejét sem tejlesen értjük, Lance Bass platina, ezüst sérója totál '90-es évek, JC Chasez meg egyenesen úgy nézki, mint Piton Professzor. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

De van, aki szerint inkább Loki (Tom Hiddleston) 

Objektum doboz

*NSYNC egyébként csillaguk aprópójaként Ellen DeGeneres műsorában is szerepelt, ahol kiderült, hogy Justin Timberlake bizony egykor randizott egy Spice Girls-taggal, aki valószínű, nem más mint Emma Bunton.

Így fest az egykori *NSYNC 

Objektum doboz

nsync

Évtizedes rejtély oldódott meg: ezért van csillag az *NSYNC nevében

Emlékeztek még az egykori fiúbandára, az NSYNC-re? Tudjátok, Justin Timberlake itt kezdte a pályafutását. Kevésbé közismert, de a banda nevét csillaggal írták, így: *NSYNC. Már akkor sem értettük, mi ez a különleges jelölés, de nem is érdekelt senkit, hiszen a fiúk elvonták a csajok és igazából mindenki figyelmét.

Ajánlott cikkek