Egyéb kategória

Tanuljatok az életről ettől a 61 éves modelltől!

Yazemeenah Rossinak hívják, elmúlt 60 éves és gyönyörű. Emellett igazi példakép lehet mindenki számára, aki retteg az öregségtől és az évek múlásától.

vous - 2018.05.04.
Tanuljatok az életről ettől a 61 éves modelltől!

Tény, hogy a genetika rengeteget számít, de emellett nagyon sok minden kell ahhoz, hogy idős korban is jól érezzük magunkat a bőrünkben. Például:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Yazemeenah Franciaországban született, 28 évesen kezdett (!) modellkedni, és 45 éves volt, amikor New Yorkba érkezett. Akkor már ősz haja volt, egyből felfigyeltek rá az ügynökségek. Olyan karriert futott be ennyi idősen, amiről a fiatal lányok csak álmodnak.

Így nézett ki a harmincas éveiben járva:

Objektum doboz

Szerinte a szépség titka nem az, hogy mit teszünk a bőrünkre, hanem az, amitől kívülről is ragyog. Belülről kell szépnek lennünk, és az kívülről is látszódni fog. Egyszerűnek hangzik, igaz? Pedig annyira nem könnyű megugrani.

A modellnek egyébként két unokája is van. A nagy terve pedig az, hogy 2045-ig él… vagy még tovább… Az öregedéstől nem fél, az hozza el a bölcsességet, attól lesz a belső erőnk egyre nagyobb és nagyobb.

Objektum doboz

600

Az időseknek igenis jár a tisztelet! – elmondjuk, miért

Az idősek tisztelete minden kultúrában elfogadott, sőt, elvárt feladat. Kínában például törvény írja elő a család egységét és annak öregebb tagjainak tiszteletét. És bár az idők változnak, Japánban és Koreában külön ünnep van az öregek megért koráért.

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek