Kendall Jenner

Kendall Jenner pont úgy nézett ki Cannes-ban, mint Jane Birkin 50 éve

Cannes-ban nem ma kezdték a sztárok a villantást, de ez a város és a cannes-i filmfesztivál szinte megköveteli a pikantériát, a szexisséget. Itt mindent lehet, estélyiben hamburgerezni, reggelire pezsgőt inni, filmsztárként éjjel-nappal bulizni. Mindenki szabad, mindenki merész, és ezt meg is mutatja. Kendall Jenner hétvégén a Chopard bulijában tisztelgett a cannes-i ikon, Jane Birkin előtt azzal, hogy ugyanolyan ruhát viselt, mint a Birkin táska névadója majdnem 50 éve.

Kendall Jenner hétvégén a Chopard cannes-i rendezvényén:

Objektum doboz
Objektum doboz

És jó negyven évvel korábban Jane Birkin divatikon, énekesnő, színésznő, a Birkin táska névadója szintén Cannes-ban 1969-ben:

Objektum doboz

Arra talán fel sem kell hívnunk a figyelmeteket, hogy az utóbbi szezonban óriási slágerré vált fonott táskát is ő tette az utcai divat részévé.

Objektum doboz

bella cannes

Ahol kötelező a villantás: ikonikus divatpillanatok egyenesen a cannes-i vörös szőnyegről

Elég sok mindent elmond egy filmfesztiválról, ha a Wikipedia külön fejezetet szentelt a róla szóló szócikkében a fotósoknak és a kebleknek. A körülbelül két kilométer hosszú vörös szőnyeg végén pedig ott emelkedik a „dicsőség huszonnégy lépcsőfoka” is. A hírességek itt nemcsak bukdácsolnak, hanem ezen a helyszínen következnek be az olyan – véletlen vagy szándékos, csak ők, az ügynökeik és a stylistjaik tudják – villantások is, amire a szemfüles sajtómunkások már felkészülhettek az elmúlt években. A cikket ide kattintva olvashatjátok.