cipő

Helló tépőzár! Az új cipő csak akkor menő igazán, ha nem fűzős!

Az utcai sportcipő divatja megkerülhetetlen, évtizedek óta jelen van az életünkben, ma már teljesen természetes, hogy mindenhez viseljük az öltönytől kezdve az elegáns ruhácskán át a maxiruháig legyen szó dolgos hétköznapokról, de akár elegánsabb eseményekről is. Teljesen elfogadott, de követni nem kell ezt a trendet. Ahogy azt sem, hogy a sportcipő 2018-ban csak akkor lehet menő, ha nem fűzős.

Mert valaminek mindig változnia kell. Lehet, hogy a márkák gerjesztik a trendeket, de lehet, hogy egyszerűen a divatot diktálók unnak bele az egyformaságba. A legmenőbb street style fotókon ma már ciki fűzős cipőben megjelenni, helyette a tépőzáras lépő megy.

Nézzétek csak:

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Emiatt azért eszetekbe se jusson eldobni a cipőtöket, így is termelődik pont elég szemét a divatipar miatt. Használjátok, amíg csak tudjátok, viseljétek, ameddig nem megy tönkre. Sem a fűző, sem a tépőzár nem megy ki a divatból, egyszerűen csak hol az egyik, hol a másik kap nagyobb hangsúlyt. A trendek jönnek, mennek, de nektek nem kell utánuk szaladni (sem fűzős, sem tépőzáras cipőben).

3 cipőfűzés, amivel a régi sportcipőt szupermenővé tehetitek

3 cipőfűzés, amivel a régi sportcipőt szupermenővé tehetitek

Valaki egyszer azt mondta, a legjobb módja, hogy egy megunt összeállítást újra menőnek, mainak, divatosnak érezz, ha új cipőt vásárolsz hozzá. De mi van akkor, ha a régi fűzős cipőtöket szeretnétek feldobni? Vegyetek színes cipőfűzőt, és fűzzétek át valamilyen vagány módon.

Mi kipróbáltunk három verziót, ide kattintva megnézhetitek.