Egyéb kategória

Botrány a válás körül – Szegény Shane Tusup, vagy a francokat?

Látom, hogy boldog-boldogtalan osztja Hosszú Katinkáné Shane Tusup nyilatkozatát a szakításukról. Miszerint azért válnak, mert Katinka félrelépett Dudás Dániel sporttársával, méghozzá kétszer is. Bulvár a köbön, de közben meg mindent megmutat a szakítás természetrajzáról.

vous - 2018.05.29.
Botrány a válás körül – Szegény Shane Tusup, vagy a francokat?

Az olimpikon állítólag húsvét hétvégén vallotta be a félrekefét, amit férje – mivel „tiszteli a házasság szentségét” – igyekezett megbocsátani. Katinka azonban nem értékelte a tiszta lapot, másodszor is Dudás karjaiban kötött ki. „Onnantól már nem volt visszaút” – írja Shane.
Ezután az edző arról beszél, hogy Katinka végig elhitette vele, hogy mindenért ő a hibás, ráadásul felesége az elmúlt tíz évben sem szerette őt, kapcsolatuk hazugságra épült, a bajnok leginkább az iránta való elkötelezettségét, rajongását használta ki galád módon.

Az igazság az, hogy bár a félrelépés kétségkívül gáz (ezen túl sok vita nincs, ha csak az nem, hogy Katinka védekezhet azzal, hogy az eset pont kapcsolatuk szünetében történt, amikor azzal volt tele a média, hogy válnak),

Shane viselkedése legalább ugyanennyire gyomorforgató. Tipikus sértett kisfiú-attitűd ez, nehéz vele mit kezdeni, több helyen is hibádzik.

1. Mi a túrónak kell a nyilvánosság előtt kiteregetni egy kapcsolat intim részleteit?
2. Miért kell magunkból mártírt csinálni?
3. Miért gondolja bárki, hogy a múlt megtagadása olyasmi, amiből ő jön ki győztesen?

Forrás:
MTI/Illyés Tibor

Az első egyértelmű: kultúrember a párkapcsolati vitáit négyszemközt – esetleg szakértő segítségével – rendezi. Nem látunk bele kettejük sztorijába, fogalmunk sincs, ki mond igazat, ki hazudik, mi történt a színfalak mögött, milyen események sorozata vezetett a végkifejlethez. Az igazság az, hogy ez nem is tartozik ránk: a lényeg annyi, hogy a sztárpár válik, próbálták menteni a menthetőt, de nem jött össze. Kész. Pont.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatást a blogomon, ide kattintva olvashatjátok el. 

Ajánlott cikkek