Egyéb kategória

Elárulom, milyen sminktermékeket érdemes megvenni a drogériában

Pádár Detti neve biztosan ismerős azoknak, akik a kezdetek kezdete óta követik a VOUS-t. Rengeteg gyönyörű sminket kaptak tőle a VOUS-lányok. Detti ugyan már nem ír rendszeresen, de ennek megvan az oka: saját sminkstúdiót nyitott. A blogján azonban rendszeresen megosztja a tapasztalatait. A következő bejegyzésből is nagyon sokat tanulhatnak azok, akik szeretnek sminkelni, de nem szeretnének a jó minőségű termékekre vagyonokat költeni.

vous - 2018.06.01.
Elárulom, milyen sminktermékeket érdemes megvenni a drogériában

A sminkelés „divatossága” napjainkban inkább abban rejlik, hogy a nők szeretnék ismerni a szépségükhöz az eszközöket, fortélyokat, amellett, hogy továbbra is az egyik legjobb önkifejezési lehetőségünk. Ez nem csak nekünk, profi sminkeseknek a kiváltságunk, persze övezi ezt a világot egy kis misztérium, mintha titkos tudás lenne. Sőt, sokszor a sminkelést „úri huncutságnak”, néha „bájos hóbortnak” tartják, ám ez nem igaz, hiszen a szépség, a harmónia alapvető emberi igényünk.

Talán onnan is fakadnak ezek a gondolatok, hogy azt hisszük, csak a drága a jó, a drogériás pedig olcsó, nem érdemes megvenni.

A helyzet az, hogy a nagy divatházak és világhíres sminkmárkák termékei között is van olyan, ami nem használható, és persze olyan is, ami nélkülözhetetlen. Ettől jó, választhatunk és most választásainkhoz kedvezőbb áron is hozzájuthatunk! Ez nem utolsó szempont, és számomra is fontos, hogy vendégeimnek megfizethető és elérhető termékeket is tudjak javasolni, amellett, hogy a high-end, vagy a külföldön is kapható sminktermékeket is használom munkám során. 

A következő drogériás termékek rendszeres szereplők professzionális munkák és egyéni sminkoktatások alkalmával is. A Rossmannal közös munka során szinte az összes ott kapható terméket van lehetőségem kipróbálni, így ráláthatok, melyik termék hogyan működik, mi várható tőle, mit lehet a mindennapok sminkelési rutinjába beépíteni. 

Maybelline Color Tattoo

A smink akkor marad a helyén, ha megfelelően aládolgozunk. Meztelen szemhéjra nem tapad a szemhéjfesték, korrektoros szemhéjon gyakran begyűlik, csíkozódik a szemhéjpor. A krémes állagú szemhéjfestékek bázisként is remekül működnek, velük egész nap a helyén marad a smink és színét is megőrzi. A két legjobban használható szín a Pink Gold és az On and On Bronze.

Objektum doboz

L'oreal False Lash Superstar szempillaspirál

Kétvégű szempillaspirál, melynek fehér krémes vége előkészíti a szempillákat, másikkal pedig dús, ébenfekete pillákat varázsolhatunk. Csak azoknak a hölgyeknek javaslom, akik szeretik a drámai hatást, akiket nem zavar, ha megkérdezik, hogy igazi-e a szempillájuk. A L'oreal szempillaspirálokat mindig is szerettem, mindig van a sminktáskámban, alkalmi és esküvői sminkek készítésénél is sokszor nyúlok hozzájuk.

Az általam kedvelt és rendszeresen használt további 7 termékről ide kattintva, a blogomon olvashattok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek