Egyéb kategória

5 szuperszexi herceg, akik még szabadok

Most, hogy Harry – teljes nevén Henrik sussexi herceg – hivatalosan is „elkelt”, itt az ideje szétnéznünk az egyelőre még szabad királyi sarjak listáján. Merthogy van miből szemezgetni, szerencsére! Íme, a legszexibb hercegek.

vous - 2018.06.04.
5 szuperszexi herceg, akik még szabadok

1. Mateen herceg, Brunei

Ő a Brunei szultán negyedik fia, 26 éves és imád sportolni: ez utóbbi kidolgozott felsőtestén is látszik. Iskoláit ugyanott végezte, ahol Harry, nevezetesen a Királyi Katonai Akadémián Sandhurstben. Fanatikus tájfutó és teljesítménytúrázó: nemrég 74 kilométert tett meg 24 óra alatt, hét hegyen át.

Objektum doboz

Objektum doboz

2. Husszein bin Abdullah koronaherceg, Jordánia

Abdullah jordán király 23 éves fia igazi Instagram-sztár. Több mint 1,4 millió követője van az Instán, ahol láthatjuk, hogyan smúzol Angela Merkellel vagy éppen focizik: merthogy nagy kedvence a labdarúgás. És hát elsőszülött gyermek, koronaherceg… vagyis király lesz egy napon.

Objektum doboz

Objektum doboz

3. Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk, Dubai

Dubai koronahercege, vagyis leendő királya is elég komoly Instagram-sztár: konkrétan majdnem 6 millió követője van. Kedvenc hobbija a lovaglás, amiben komoly eredményeket is ért el hazájában. A 35 éves celeb-sejk emellett imád vadászni, búvárkodni… és ami a legcukibb: verseket is ír.

Objektum doboz

Objektum doboz

4. Amadeo herceg, Belgium

A belga királyi család az örökösödési sorban a hatodik, 32 éves, és van egy igen erős szexuális kisugárzása, de a rossz hír az, hogy sajnos már nem szingli egy ideje, még ha az utóbbi időben szárnyra is kapott a hír, hogy házassága az olasz újságíróval, Elisabetta "Lili" Maria Rosboch von Wolkenstein véget ért. Nézelődni azért persze szabad.

Objektum doboz

Objektum doboz

5. Jean Christophe Napoléon Bonaparte herceg

Jó, hát ő már nyilvánvalóan nem lesz egy abszolút monarchia feje (amúgy is legfeljebb alkotmányos monarchiák maradtak Európában), de attól ő még egy Napoleón-Bonaparte! Egyébként ő a híres Napoleon ük-ük-ük-ük-unokaöccse, és hogy valamit róla is írjunk: 31 eszendős, és amolyan filozófus alkat: impozáns pénzügyi karrierje mellett az esélyegynlőség és a méltányoság is fontos kérdés számára.

Na, nálatok ki a kedvenc?

Van LinkedIn profilja is :)

Van LinkedIn profilja is 🙂
Forrás:
LinkedIn
smiley

Itt a bizonyíték, hogy minden nő valójában királylány – bármennyire is tagadja

Korábban szentül meg voltam róla győződve, hogy nem vagyok én királylány. Ma már ott tartok, hogy nem csak nagyítóval kell keresnem a bizonyítékokat arra, hogy – akár szeretném, akár nem – bizony királylány vagyok, ami egyszerre elkeserített, megdöbbentett, és arra késztetett, hogy vállaljam a dolgot. Mivel nem szerettem volna a felfedezésemmel magamra maradni, így megkértem a VOUS-lányokat, keressenek bizonyítékot arra, hogy ők is kékvérűek valójában. A cikket ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek