Egyéb kategória

Napi fura: itt a világ legpinkebb embere

Pink ruhakölteményben, pink hajjal, pink kiegészítőkkel, pink házban, pink autóban, pink ételeket eszik pink kutyája társaságában a világ legpinkebb embere, Kitten Kay Sera.

vous - 2018.06.05.
Napi fura: itt a világ legpinkebb embere

Az 54 éves nő története 35 évvel ezelőtt kezdődött: akkor kapott ugyanis egy rózsaszín ruhát születésnapjára, amibe azonnal beleszeretett. Eleinte csak állandóan ugyanaz a dressz volt rajta, majd még több pink ruhát szerzett magának. Egy idő után már nem csak öltözéke volt rózsaszín, hanem minden, ami körülvette: az otthona, a használati tárgyai, de még házikedvence is.

Kitten Los Angeles-ben él, és nagyon komoly, milliós nézettségű YouTube-csatornát és több mint 70 ezres követőtáborral rendelkező Instagram-fiókot üzemeltet. Sikeres popénekesnőnek tartja magát, de dalainál egyelőre ismertebb egészen vad külseje, ami leginkább egy flamingó és Barbie szerelemgyerekét idézi.

„Büszke vagyok arra, hogy 35 éve nem volt rajtam más színű ruha, mint pink” – mondja, és roppantmód büszke arra, hogy Beyoncé-val is alkalma nyílt már együtt dolgozni.

Noooooomáliiiis…?!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

ugras-esernyo-sarga

Búcsúzzatok el a millennium-rózsaszíntől! Megérkezett az új generáció színe

Mielőtt azt gondolnátok, hogy teljesen lemaradtatok a millennium-rózsaszínről, egy pillanatra nézzétek csak meg annak a magazinnak a logóját, amit éppen most olvastok. Na ugye, hogy nem maradtatok le semmiről! Nekünk viszont alaposan el kell gondolkodni azon, mikor váltunk dizájnt. Itt van ugyanis egy trónkövetelő árnyalat, az új generáció színe, a Z-sárga. Na, de kezdjük az elején >>>

Ajánlott cikkek