Egyéb kategória

Ezek voltak az utolsó szavak, amelyekkel Carrie Fisher halála előtt búcsúzott testvérétől

Carrie Fisher, mindenki Leia hercegnője egyike azoknak a legendás színészeknek, akik túl korán hagytak el minket. Az utolsó találkozásról Carrie testvére, Todd megható részlettel emlékezik meg új könyvében.

vous - 2018.06.07.
Ezek voltak az utolsó szavak, amelyekkel Carrie Fisher halála előtt búcsúzott testvérétől

Todd Fisher nemrég könyvet írt testvéréről, és és édesanyjukról, a hatvanas évek ikonikus színésznőjéről, Debbie Reynoldsról. Érdekesség, hogy Debbie mindössze egyetlen nappal lánya, Carrie halála után hunyt el, 2016. december 28-án.

Carrie az utolsó időkben épp Az utolsó jedi forgatásával töltötte mindennapjait, amikor a család születésnapi partyt tartott a tiszteletére, és Todd kérte, hogy hagyja el Londont néhány napra, hogy Los Angeles-ben az egész família együtt lehessen egy kicsit.

Objektum doboz

Carrie először nem akart elszakadni a munkától, amin Todd-dal alaposan össze is vesztek. A családi összeröffenés végére a két testvér között állt a bál, és úgy nézett ki, paprikás hangulatban válnak szét útjaik, amikor Carrie odalépett Toddhoz, és – az írótestvér beszámolója szerint – a következőket mondta:

„Nézd, Todd, nem tudhatjuk, meddig lesz még velünk anya, és akkor csak mi ketten leszünk egymásnak, és nagyobb szükségünk lesz a másikra, mint valaha. Fontos, hogy tudja, hogy nem haragszol rám. S fontos, hogy tudd, hogy én sem haragszom rád.

Tudnom kell, hogy minden rendben van köztünk. Ugye így van, minden oké köztünk, ugye?”

– tette fel a végső kérdést.

„Igen, minden oké” – válaszolta erre Todd. Úgy érezte – írja – , hogy nincs szükség arra, hogy ennél többet mondjon. Akkor persze még nem sejtette, hogy ez lesz az utolsó beszélgetése testvérével, aki két és fél hónappal később meghal.

debbie carrie

Ez az élet, haver. Fogadd el, kezeld jól, és szeress nagyon! – Carrie Fisher és Debbie Reynolds hullámvasútjai

Angelina Jolie, Brad Pitt és Jennifer Aniston története már lerágott csont, de valószínűleg 10-20-30 év múlva is előkerül majd. Pont úgy, ahogy Elizabeth Taylor, Eddie Fisher és Debbie Reynolds története. Hogy ők kicsodák, és mi közük van Carrie Fisherhez? Nagyon is sok, és erről maga a színésznő mesélt.

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek