Egyéb kategória

Ki ez a lány? Felismerhetetlen külsővel pózol első Vogue címlapján Ariana Grande

Fekete Chanel ruhában állt Craig McDean kamerája elé Ariana Grande. Élete első Vogue címlapját fotózták. A borító mégsem egyértelmű siker, a rajongókat megosztja az a kép, ami végül a címlapra került.

vous - 2018.06.08.
Ki ez a lány? Felismerhetetlen külsővel pózol első Vogue címlapján Ariana Grande
Objektum doboz

Objektum doboz

Mindenki nyugodjon le, ez csak a Photoshop műve! – szólnak a kommentek Ariana Grande címlapfotója alatt. A rajongók egy része nem érti, mi történt Ari arcával, a dörzsöltebbek tudják, hogy a magazinfotózáson mindenki vakolatnyi sminket visel, és az utómunkával sem fukarkodnak.

A rajongók azt is nehezményezték, hogy Ariana haját nem a rá jellemző módon lófarokba fogták, hanem leengedték és úgy fotózták. Sőt, arról is szó esett, hogy komolyan fehérítettek a bőrén. Ez utóbbi azért 2018-ban nagyon ciki, teljesen mindegy, hogy szimplán a világítás vagy az utómunka hibája a fehérített bőr.

photoshop

A Photoshop nem bűn! – minden, ami a gomb lenyomása után történik

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy Photoshop – és úgy általában bármilyen képfeldolgozás – nélkül egy fotó igazán ütős legyen. Azonban nem érdemes vitatni azt, hogy a #nofilter-címkével mennyi jó fotó készül nap mint nap. Ezeknek, a főleg mobillal készült spontán fényképeknek a célja nem egyezik azzal, amivel a fotósok keresik a kenyerünket. Az az elsődleges feladatuk, hogy egy terméket, helyszínt vagy egy ügyfelet a lehető legjobb színben tüntessenek fel. De hol a határ a valóság és a giccs között? Ide kattintva>>> egy kis bepillantást nyerhettek a kulisszák mögé.

Ajánlott cikkek