sharon-mccutcheon-679480-unsplash

Itt egy igazi vámpírközösség, akik egymás vérét isszák

Nem, nem poén, nem is az Odaát tizennegyedik évadának friss epizódja: ez a közösség TÉNYLEG olyanokból áll, akik emberi vért fogyasztanak.

A klasszikus vámpírtörténettel ellentétben a Julia Caples, alias Lady Dark Rose nevű nő által alapított közösség tagjai nem támadnak le csak úgy senkit, hanem kizárólag olyan embert csapolnak meg, aki ebbe maga is beleegyezik. Nem azért isznak vért, hogy életben maradjanak, állítják a közösség tagjai, hanem azért, mert „ez egy csodálatos, érzéki élmény” számukra.

Lady Dark Rose elpanaszolta, hogy volt már, hogy megpróbálták eltenni láb alól, mondván démoni megszállás alatt áll, a szomszédjai máig ferde szemmel néznek rá, de egyszer az is előfordult, hogy egy szekta akarta elrabolni, hogy felkérjék, legyen ő az ifjú antikrisztus édesanyja.

Objektum doboz

Az alapító ennek ellenére úgy véli, ő egy teljesen jó ember:

igyekszik mindenben támogatni családját, és nem túl nagy terhet róni a társadalomra.

vámpír magyar

A Twilighton túl is vannak hajmeresztő sztorik – Ismerjétek meg a magyar vámpírokat!

Emlékszem, az én gyermekkoromban nem igazán esett szó a vámpírokról. Természetesen hallottunk Drakuláról, és filmek is jócskán születtek a témában, de talán nem volt akkora a felhajtás körülöttük, mint ma. A mai gyerekek azonban már úgy nőnek fel, hogy teljesen természetes nekik a vámpírjelenség, köszönhetően a filmgyártás csodáinak. De vajon a mostani generáció az egyetlen, aki retteghet az emberi vérszívóktól, vagy már a régi kor magyarjainak is megvolt az oka a félelemre? Kattintsatok ide!