Egyéb kategória

Citromos-bodzás torta – Meghan Markle és Harry herceg esküvői csodája házilag

Meghan Markle és Harry herceg esküvője szinte az egész világot lázba hozta, rengetegen követték a legapróbb mozzanatokat is, de az egyik legnagyobb figyelmet mégis a csodás és rendhagyó esküvői torta kapta, nem is véletlenül, hiszen a bodzás-citromos ízvilágú különlegesség tényleg egy álom, amit érdemes otthon is elkészíteni.

vous - 2018.06.14.
Citromos-bodzás torta – Meghan Markle és Harry herceg esküvői csodája házilag
Harry herceg Meghan Markle esküvő

Mindenki Meghan Markle ruhájáról beszél, de mit mond 2 magyar menyasszonyiruha-tervező?

Ma már pontosan tudjuk, milyen ruhát viselt Meghan Markle az év esküvőjén. Harry herceg feleségének ruháját Clare Keller brit divattervező, a francia Givenchy divatház vezető tervezője álmodta meg. A ruha sokak véleménye szerint túl egyszerű, mások díjazzák az egyszerű, de nagyszerű irányvonalat. A megosztó darabról szakembereket is megkérdeztem: milyen hatással lesz Meghan Markle ruhája az esküvői divatra, mit üzen a magyar menyasszonyoknak? Két magyar menyasszonyiruha-tervező válaszolt.

Azt persze mondanunk sem kell, hogy a Claire Ptak szupercukrász által megálmodott hercegi torta receptje titkos, de elég sok részlet kiderült róla, így valami egészen hasonlót házilag is elkészíthetünk a fellebbentett információk ismeretében.

Objektum doboz

Ugyanazt úgysem készítené el otthon senki, hiszen az esküvői álomdesszerthez 200 citromot, 500 tojást, 45 font, cagyis nagyságrendileg 200 kg vajat, cukrot és lisztet használtak, a tortához használt bodza pedig a királynő birtokáról származott…

Ezzel együtt a virágos, gyümölcsös, üdítően friss ízvilágú torta otthon is könnyen reprodukálható, na jó, azért nem olyan könnyen, de egy ünnepi tortának nem is az egyszerűség a fő erénye, de

annyira finom és különleges, hogy megfelelő alkalomra érdemes nekiállni, higyjétek el, megéri!

A receptért kattintsatok >>> testvéroldalunkra, a Cookta.hu-ra!

Ajánlott cikkek