Egyéb kategória

Így néznek ki a nők valójában szülés után

A @takebackpostpartum oldal egy testpozitív kampány része: nők mutatják meg, hogyan is néz ki a testük  szülés utáni napokban, hetekben, hónapokban.

vous - 2022.01.23.
Így néznek ki a nők valójában szülés után

Már megszokhattuk, hogy a sztáranyukák csak akkor állnak lenge öltözékben – vagy egyáltalán – kamera elé, ha dietetikus és személyi edző segítségével visszanyerték topformájukat, közben pedig profi babysitterek vigyáznak a gyerekre.

A valóság persze nem ez: a nők többsége örül, ha be tud kapni valamit a konyhában, az egyetlen sport a súlyemelés és a futkosás a gyerekkel, a kölökre pedig legfeljebb a férj vigyáz néha délutánonként, egyéb segítség nincs.

A @takebackpostpartum azért ütős, mert pont azt mutatja meg, ami a glossy magazinokból hiányzik: az anyaság valódi oldalát. A kialvatlanságot, az eres – és felemás – melleket, a karikákat a szem alatt, a megnyúlt bőrt, a striákat, a plusz kilókat…

hadd ne soroljuk, nézzétek meg ti magatok…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Flóra baba

Flórababa és a regenerálódó anya – Őszintén a női testről szülés után

Képzeljétek, anya néha-néha veszi a bátorságot és eltűnik mellőlem. Onnan tudom, hogy valahová készülődik, hogy szopi után odanyom apa kezébe, inkább az ő vállát büfizzem le, ő meg már ott sincs. Olyasmit szokott mondani, hogy intelligens női programra megy. Hát ezt nem tudom, mit jelent. Talán könyvtár? Ha igen, és majd nagy leszek, én is sokat szeretnék oda járni. Mert amikor anya végre hazajön, mindig olyan más.

A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek