Egyéb kategória

J.K. Rowling megható ajándékkal lepte meg a kispénzű, egyedülálló apukát

Mit csinál az ember, ha éppenséggel nem veti fel a pénz, de szeretné a gyerekét minőségi együtt töltött idővel megajándékozni? Nos, az egyik lehetőség az olvasás. Ezt választotta Matt Burke egyedülálló édesapa is.

vous - 2018.06.15.
J.K. Rowling megható ajándékkal lepte meg a kispénzű, egyedülálló apukát
Objektum doboz

Matt a Medium nevű portál felhasználói posztok szekciójában beszélt arról, hogyan tölt időt 9 éves kislányával. Vidámparkra, X-Boxra, drága játékokra nincs pénze, ehelyett sétálnak, kirándulnak, társasjátékoznak, esténként pedig J.K.Rowling lengedás szériáját, a Harry Pottert olvassák. Matt leírta, hogy mindketten óriási rajongók, noha ő maga sosem gondolta volna, hogy 30-as létére beleszeret a sztoriba.

A posztot az apuka a Twitteren is megosztott, @jk_rowling-nak címezve:

Egyedülálló szülő vagyok, le vagyok égve rendesen, és hát a Harry Potter-sorozat olvasása az egyik legfontosabb dolog, ami a lányommal közel hozott minket egymáshoz. Kétlem, hogy ez valaha is eljut hozzád vagy elolvasod a posztomat, de mindenképpen köszönetet akartam mondani ezért”

– fogalmazott.

Objektum doboz

A posztot nyolcezren osztották meg így aztán nem csoda, hogy maga J.K. Rowling figyelmét is felkeltette. Kedves üzenetben válaszolt is:

Mindaz, amit a kislányodnak nyújtasz, felbecsülhetetlen értéket képvisel, és megtiszteltetés, hogy Harry és társai ennek részét képezik. Add meg kérlek a címed, hogy küldhessek pár dedikált Pottert”

– írta.

Objektum doboz

Együk meg a szívét!

Ajánlott cikkek