Egyéb kategória

Ételek, melyekből bármennyit ehettek, nem fogtok hízni

Bizonyos ételek annyira kevés kalóriát tartalmaznak, vagy annyira egészségesek, hogy egyszerűen bármennyit megehetünk belőlük, egy dekát sem fogunk hízni.
Összeszedtünk most pár olyan ételt, melyek alig tartalmaznak kalóriát, ám ezek mellett is tartsuk mindig szem előtt a kiegyensúlyozott étrend fontosságát.

vous - 2018.06.17.
Ételek, melyekből bármennyit ehettek, nem fogtok hízni

Popcorn

Egy adag mindössze 31 kalóriát tartalmaz, feltéve, ha nincs rajta vaj és ízfokozó, maximum egy kis tengeri só. De megbolondíthatjuk különböző fűszerekkel is, borssal, curryvel, római köménnyel.

Zeller

A zeller 95%-a víz és segít méregteleníteni a szervezetet.

Padlizsán

Egy adag olaj nélkül sült padlizsán mindössze 24 kalóriát tartalmaz.

Narancs, mandarin, grapefruit

Aki fogyni szeretne, az túl sok gyümölcsöt nem ehet ugyan, de a citrusfélék ez alól kivételek. Tele vannak rostokkal, vitaminokkal, flavonoidokkal, melyekre a szervezetnek nagy szüksége van, különösen diéta idején.

Dinnye, sárgadinnye

Habár még nincs itt a szezonja, fogyasszuk majd bátran, bőséggel őket. Mivel nagy részük víz, segít a szervezet méregtelenítésében.

Alga

Az alga az egyik legfontosabb jódforrás. Fogyasztása segít normál szinten tartani a hormonműködésünket, és még fogyókúrába is tökéletesen beleillik.

Cukkini

Egy adag cukkini 42 kalóriát tartalmaz, de nem csak ezért szeretjük, hanem mert segít helyreállítani a szervezet só-víz háztartását.

Olvassátok tovább a listát a Ridikülön.

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek