Egyéb kategória

Profi fotózást nyerhettek a megújult Stylewalkerrel

A Stylewalker Day & Night esemény évek óta a divatszeretők kedvence a fővárosban. Ilyenkor az V. kerületi dizájnerüzletek hosszabb nyitvatartással, extra programokkal, kedvezményekkel várnak mindenkit. 2018-ban a Stylewalker megújult és nagykövetet választott. Ha nem tudjátok, mit csináljatok csütörtök este, akkor ne is gondolkozzatok tovább: szerintünk ez a legjobb dolog, ami történhet veletek.

vous - 2018.06.19.
Profi fotózást nyerhettek a megújult Stylewalkerrel

Új fejezetet nyitott az V. kerületi magyar designer üzleteket összegyűjtő Stylewalker: 2018-tól minden évben nagykövetet választ, aki az általa képviselt témában mentorálja a Stylewalker nyári eseményét. Ez így lesz június 21-én, csütörtökön is.

Stylewalker TRIP Csalár Bencével

Idén Csalár Bence kapta a felkérést, hogy legyen a Stylewalker arca, és a június 21-i esemény kiemelt vendége. Bence hat évvel ezelőtt merész és egyedi stílusával és blogjával került a köztudatba, mára a hazai divat élet meghatározó alakja. A vele készült korábbi interjúnkat a keretes szövegben olvashatjátok.

A június 21-i Stylewalker Day & Nighton a STYLEWALKER TRIPpel, azaz egy 8 állomásos fashion/design körutazással készül. Aki pedig vele tart, a legintimebb, meglepőbb és inspirálóbb sztorikat hallhatja az általa kiválasztott tervezőktől, művészektől.

Csalár Bence

„A sok hibátlan férfi mellett úgy éreztem magam, mint egy kakukktojás” – Csalár Bence divatbloggerrel beszélgettünk

Csalár Bencét sok dologgal lehetne jellemezni, de mindennél többet mond el róla, hogy nagy valószínűséggel egy krumpliszsákot is határtalan eleganciával tudna viselni. Bár Bence szettjei az átlag utcaképhez képest kirívónak hatnak, mégis ő viseli a ruhákat – és nem fordítva. A huszonéves fiú nemcsak a megjelenését illetően tudja, mit akar: blogját is ugyanilyen határozottan menedzseli. 2016-ban készült interjúnkért kattintsatok ide!

Vásároljatok kedvezményesen

A Stylewalker Day & Night egész ideje alatt a résztvevő üzletek 10-40%-os kedvezménnyel és programokkal várnak mindenkit.

Nyereményjáték

A Stylewalker szervezőitől eljutott hozzánk az az információ is, hogy a június 21-i eseményen egy nyereményjátékot is szerveztek: profi fotózást nyerhetnek azok, akik legalább 5 üzletbe elmennek 16 és 21 óra között. 

Az eseményről ide kattintva tudhattok meg sokkal, de sokkal többet.
 

Ajánlott cikkek