Egyéb kategória

Milyen ruhákat pakoljak nyaralásra? Az Instagram adja a legjobb tippeket

Valószínűleg minden nő jó darabig gondban van azzal, mit pakoljon nyaralásra, míg egyszer csak rá nem érez a minimalista ruhatár, a jól kombinálható, tudatosan felépített gardrób szépségeire. Onnantól kezdve pontosan tudja, hogy nem sok ruhára van szüksége, hanem kevés jóra. Ha ti is csomagolásparával küzdötök, akkor itt az ideje leszámolni vele örökre. Az Instagram ebben is sokat segít. Kövessetek olyan bloggereket, akik szívesen állítanak össze úti gardróbot.

vous - 2020.06.28.
Milyen ruhákat pakoljak nyaralásra? Az Instagram adja a legjobb tippeket
Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz helytakarékos bőrönd csomagolás

Egyetlen rajz, ami örökre véget vet az utazás előtti csomagolásparának

„Ezt most bepakoljam? Vagy ne? Kelleni fog? Á, csak nem fog kelleni! Dehát úgy szeretem, ez a kedvenc ruhám, ennek jönnie kell… meg igazából annak is, meg annak is… Jaj, most mi legyen? Bepakoljam vagy ne?” Ha ti is minden utazás előtt ilyen vagy ehhez hasonló monológot folytattok minden egyes ruhadarabnál, akkor használjátok inkább ezt a segédletet >>>

„A római hétvégi vakáció szerelései. Régen nem fértem be egy kézitáskába egész hétvégére, de ma már simán! Kis tervezéssel, jól kombinálható ruhatárral, olyan darabokkal amiket szeretsz, működik a kicsi kézitáska!” – írja Huszka Ági szín- és stílustanácsadó, személyi stylist az Instagram-oldalán. 

Objektum doboz

És még több összeállítás másoktól: 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

nyaralás csomagolás

Utazzatok 5 ruhadarabbal egy teljes hétre – leteszteltem, amit lehetetlennek hittem

Az van, hogy a mértékletesség nem az én asztalom. Nem ismerem azt a bizonyos arany középutat – pedig nagyon szeretném. Így lehetséges az, hogy legyen szó hosszabb utazásról, nyaralásról, háromnapos kiruccanásról, én vagyok az, aki a legtöbb cuccal érkezik. Tudjátok, sosem lehet tudni. Egy cikk kedvéért azonban bebizonyítom nektek és magamnak is, hogy azért, mert hét napra utazunk el, nincs szükségünk az egész gardróbunkra. Sőt, bőven elég pár ruhadarab >>> Kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek