Meghan Markle Queen's Young Leaders

Meghan Markle-nek még vennie kell néhány órát a hercegnéképzőben

Meghan Markle szorgosan járhat a hercegnéképzőbe: megtanult kalapot viselni, végre elfelejtette a kócos kontyot, szívesen hord semleges színeket a királynő jelenlétében, hogy ne nyomja el II. Erzsébetet. A rosszmájú kommentelők szerint azonban még mindig van néhány lecke, amit át kell vele venni. A következő fotó a bizonyíték erre.

Objektum doboz

A kép a Buckingham-palotában készült a minap. Sussex hercege és hercegnéje királynő meghívására érkeztek a Queen's Young Leaders eseményre, amely fiatal vezetőknek szóló program. Ott készült egy csoportkép, amely azonnal kiverte a biztosítékot. Az első komment a fotó alatt:

„Én csak azért jöttem, hogy elolvassam a kommenteket arról, hogy keresztbe tette a lábát.”

És tényleg!

Szinte minden második komment arról szól, hogy Meghan Markle nem tanulta meg a híres duchess slant pózt, amelynek Katalin hercegné is a mestere.

Objektum doboz

A lényege, hogy a hercegné nyilvánosság előtt nem ülhet keresztbe vetett lábbal, mert az messze nem olyan elegáns, mint amikor a lábak egymás mellett vannak, a térdek pedig kicsit keresztbe fordulnak. Az etikett szerint, aki keresztezni szeretné a lábait, azt a bokájánál tegye. (Nem ez az egyetlen szabály, amit a hercegnének be kellene tartania, de az egyik leglátványosabb a sok közül.)

Azt a kommentelők elfelejtik, hogy keresztbe tett lábbal kapták már lencsevégre Katalin hercegnét, sőt, Diana hercegnét is! Ejnye!

Objektum doboz

A hozzászólók szerencsére azzal legalább elégedettek, hogy Meghan Markle végre képes volt eljutni fodrászhoz és megzabolázták a tincseit. Kicsit ugyan Katalin hercegné frizurájához hasonlót készítettek neki, ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy nincs önálló egyénisége, de annyi baj legyen.

Objektum doboz
Objektum doboz

Még jó, hogy a királynő és Harry herceg nem ilyen szigorúak Meghan Markle-lel. Ha II. Erzsébet elnézi a keresztbe tett lábat, az ágytakaróhoz hasonló ruhát vagy a színesebb körömlakkot attól a nőtől, aki sosem lesz királyné, akkor talán mindenki megengedhetőbb lenne vele. Szerintünk csak egy kis idő kell neki, és hamarosan minden flottul megy majd.

Mi neked szurkolunk, Meghan, kitartás!