Egyéb kategória

Angelina Jolie stíluskirálynőként tündökölt a Szent Pál-székesegyházban

Amikor azt gondoljuk, az elegancia kiment a divatból, megjelenik Angelina Jolie. Az Oscar-díjas színésznő mindig képes bizonyítani az előző mondatban megfogalmazott állítás ellenkezőjét.

vous - 2018.06.28.
Angelina Jolie stíluskirálynőként tündökölt a Szent Pál-székesegyházban
francia nők divat

9+1 tipp a francia stílus elsajátításához – Így lehettek természetesen elegáns nők könnyedén!

A legutóbbi párizsi látogatásom során, egy elegáns étterem átriumos teraszán éppen az aznapi reggelimet fogyasztottam el, amikor azon kaptam magam, hogy csodálattal vizsgálom a körülöttem levő embereket. Az ősz épphogy csak elkezdődött, lágy, langyos szellő fújt. A halk francia sanzon hangjait olykor elnyomta az evőeszközök csilingelése, egy-egy asztaltársaság vidám beszélgetése, barátnők csacsogása. A cikket ide kattintva >>> olvashatjátok.

Kalap, törtfehér, szürkébe hajló ruha, a test vonalát követő ruha. Angelina Jolie több mint elegáns volt a londoni Szent Pál-székesegyházban megrendezett megemlékezésen. A színésznő egészen egyszerűen ragyogóan festett.

Objektum doboz

A ruhához nemcsak kalapot, hanem kesztyűt is viselt, valamit egy brosst is tűzött a ruhájára.

Objektum doboz

Ne feledkezzünk meg a táskájáról se!

Objektum doboz

Objektum doboz

brangelina-valas-osszeoltozes-ruha

A vörös szőnyeg is siratja Brangelinát – 5 kedvenc szett az összeöltözés feketeöves mestereitől

A világ két legszebb embere válik. Nincs több családi idillt mutató fotó, nincs több cukiskodó videó és nincs több összeillő ruha. Mert ha valamiben, hát az összeöltözésben (is) verhetetlenek voltak! Legszebb páros szettjeikkel emlékezünk a még idilli pillanataikra!

A képeket ide kattintva >>> nézhetitek meg!

Ajánlott cikkek