des

Friss Szüli feli-pletyi: Eva Longoria elárulta, kikkel van jóban (és kikkel nem)

Noha Eva Longoria most főként júniusban született kisbabájával van elfoglalva, azért interjúkat is ad néha. És hát ilyenkor – mint most az ABC csatorna élő bejelentkezésében – a Született feleségekről is szó esik.

Objektum doboz

Az utóbbi időben (újra) szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Született feleségek – a 2012-es végső epizód után – újra visszatér a képernyőre. A hírt eddig senki sem erősítette meg a stábból, de nem is cáfolta, Longoria viszont gyorsan elmagyarázta, mi a helyzet

Erről szó sincs, legalábbis a stáb erről egyáltalán nem beszél, nem tudunk ilyen tervekről. Én egyébként nem bánnám, imádtam a forgatásokat, és a soroozat szerintem minden idők egyik legjobb tévé-show-ja”

- mondja.

Objektum doboz

A riporter persze rögtön megkérdezte, hogy ezek szerint rosszban vannak-e a szereplők egymással, de a 43 éves színésznő ezt is hamar tisztázta!

Dehogy is, 99 százalékunk jó barátságban van egymással! Olyannyira, hogy Felicity Huffman és Marcia Cross elsők között jöttek babalátogatóba is. Általában ott vagyunk életünk fontos mérföldköveinél, és telefonon is tartjuk a kapcsolatot”

- teszi hozzá.

Na jó, de vajon ki az 1 százalék, akivel gond van? A többség Susanra, azaz Teri Hatcherre tippel, aki még 2010-ben rúgta össze a port kollégainőivel a lóvén, és azóta ne igazán tartja velük a kapcsolatot.     

Objektum doboz
született feleségek

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

A tesztet ide kattintva >>> tölthetitek ki!