Egyéb kategória

Serena Williams meglepő jelzővel illette Katalin hercegnét

Most, hogy Meghan Markle legjobb barátnőjeként beépült a brit királyi családba, Serena Williams olyan titkok tudója lett, amire eddig nem is számított.

vous - 2018.07.01.
Serena Williams meglepő jelzővel illette Katalin hercegnét

My Number One Badass,

így nevezte Serena Williams a brit trónörökös feleségét, Katalin hercegnét. Ő a legtökösebb nő a világon. Serenára óriási hatással volt az is, amikor Katalin néhány órával Lajos herceg születése után sminkben, csodás frizurával állta az újságírók kérdéseit és a fotósok sortüzét. Tegyük azért hozzá, Serena Williams azért is nézhet fel ennyire Katalinra, mert neki finoman szólva sem volt könnyű szülése. A császározás után minden rosszul alakult nála: a tüdejében vérrögöket találtak, a sebe felszakadt, több hétig feküdnie kellett. Azóta jól van, már a Vogue címlapján is pózoltak a picivel.

Objektum doboz

Elképesztő elismerés ez Serena részéről azért is, mert Cambridge hercegnéje ezzel olyan nagyágyúkat taszított le Serena Williams személyes listájának éléről, mint Rihanna vagy Beyoncé. Gondoltátok volna?

Objektum doboz

Serena Williams már jó ideje Meghan Markle legjobb barátnője, ott volt a hercegi pár esküvőjén is. Azt azonban eddig nem tudtuk, hogy olyan óriási hatással volt rá Katalin is.

Igaz eddig is találkoztak, Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanis szinte állandó vendég a wimbledoni teniszbajnokságon, de valószínűleg az esküvőn és utána a buliban még többet tudtak beszélgetni.

És mi van a ti listátokkal? Számotokra ki a legtökösebb nő, akit ismertek?

barbie

#MoreRoleModels – 20 inspiráló magyar nő, akikről Barbie készülhetne

A nemzetközi nőnap előtt néhány nappal mutatták be az új Barbie-sorozatot, amelyet híres, inspiráló nőkről készítettek. A babák közül eddig mindössze három kapható kereskedelmi forgalomban, de összesen 14 nőről mintáztak babát.

Szerintünk milyen magyar nőkről kellene? Kattintsatok ide és bólogassatok >>>

Ajánlott cikkek