Egyéb kategória

4 kellemetlen téma, amit minden kapcsolatban elő kell hozni

Jól alakul a párkapcsolatunk, és úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben megy – csakhogy lassan elő kell hozakodnunk a komoly kérdésekkel, amelyeket talán kellemetlen megbeszélni. Ezeket mindenképpen ejtsük meg, hiszen nagyon fontos, hogy akkor tisztázzuk, amikor még a kapcsolat elején járunk!

vous - 2018.07.04.
4 kellemetlen téma, amit minden kapcsolatban elő kell hozni

Van valakid rajtam kívül?

Fontos tisztáznunk, hogy ugyanazt várjuk-e el a kapcsolattól, mint amit a másik, mert nagyon félre tudnak menni az ilyenek, ha nem figyelünk. Mi azt gondoljuk, hogy egy biztos jövő felé haladunk együtt, aztán kiderül, hogy a másik rajtunk kívül is találkozgat másokkal, és ezt teljesen természetesnek veszi. Ha úgy gondoljuk, hogy szeretnénk egy stabil párkapcsolatot, kérdezzünk rá a párunknál, hogy ő is úgy vélekedik-e, ahogy mi.

Mik a terveid a közeljövőben?

Lehet, hogy mi már gyereket terveznénk, ő pedig építgetné a karrierjét – előfordulhat, hogy teljesen máshogy látjuk a közeljövőt, mint ahogyan a párunk. Ez lehet, hogy sorsdöntő beszélgetés lesz, és az is előfordulhat, hogy a különböző tervek ellenére összecsiszolódunk, és találunk egy közös pontot, ami mindenkinek jó, de fontos tisztázni a részleteket, hogy ne legyenek pár év múlva meglepetéseink.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek