Egyéb kategória

Ez az 5 meglepő dolog is okozhatja, hogy miért nincs kedvetek a szexhez

Ahogyan a hangulatotok, úgy a libidótok is ingadozhat: egyik nap kívánjátok a szerelemetek érintését és közelségét, másnap inkább magatokban tesztek-vesztek otthon. Mielőtt önmagatokban keresnétek a hibát, illetve a párotok iránti szereteteteket kérdőjeleznétek meg, gondoljátok inkább végig a napjaitokat, mert könnyen lehet, hogy ott lesz a hiba. Hiszen ez az 5 meglepő dolog is okozhatja, hogy miért nincs kedvetek a szexhez a szakemberek szerint.

vous - 2018.07.06.
Ez az 5 meglepő dolog is okozhatja, hogy miért nincs kedvetek a szexhez

Már megint az alkohol

Igen, az alkoholnak számtalan káros mellékhatása van, ezek közül az egyik, hogy a mértéken felül elfogyasztott alkohol esetében előfordulhat, hogy befeléfordulóvá váltok, és kevésbé érdekel benneteket a szex.

Túl sok stressz

Az intimitás, az összebújás ugyanannyira mentális dolog, mint amennyire fizikai. Ha nem vagytok megfelelő lelki állapotban, az könnyen megakadályozhatja, hogy felkeltse bennetek bármi a szexuális izgalmat.

A reggeli szex egészségügyi hatásai

Forrás:
iStock

Őszintétlenség, hazugság

A szakemberek szerint előfordulhat, hogy a düh, a harag, vagy a bizalmatlanság miatt nincs kedvetek a hancúrozáshoz. Főleg, ha ezek közül bármelyik is hosszú ideje fennáll közöttetek.

Gyógyszerek mellékhatásai

Különösen az antidepresszánsokra jellemző, hogy csökkentik a szexuális vágyat. Mindenesetre – ha egyértelműen csökkent a libidótok, és az összeköthető lehet valamilyen gyógyszerrel, amit rendszeresen szedtek – érdemes lehet felkeresni a szakorvosotokat, és megbeszélni vele az egyéb alternatívákat.

Betegség miatt

Cukorbetegség, szorongás, depresszió – három azok közül a betegségek közül, amelyek hatással lehetnek a libidótokra. De akár egy ízületi gyulladás, vagy bármilyen kisebb fájdalom, rossz közérzet, megfázás is elveheti a kedveteket a szextől.

Ajánlott cikkek