fészertitkok lámpa

Készítsetek menő lámpát színes textilkábellel – #fészertitkok, a VOUS legújabb DIY-videósorozata

A #fészertitkok legújabb részében Berencsi Tünde és Takács Nóra fúrnak, csavaroznak, még kapcsolót is szerelnek, mindezt azért, hogy néhány alapanyagból menő lámpát készítsenek a fészerbe. El se tudjátok képzelni, hogyan lehetséges ez? Tartsatok velük, és inspirálódjatok!

fészertitkok

#fészertitkok! Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhattok!

Objektum doboz
diy lámpa beton

Ha kedvet kaptatok, készítsétek el ezt a lámpát is!

Betonozni nem csak építkezéskor vagy felújításkor lehet. Érdemes ebben gondolkodni akkor is, ha dekorációra van szükségetek. Takács Nóra a fenti videóban is említette a betonlámpát. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készül a letisztult, modern lámpa otthon, kattintsatok ide >>>