Erzsébet királynő és Meghan Merkle

Miért áll másképp a két menyéhez a királynő? Ezt látja a testbeszédszakértő

Az újdonsült hercegné és a királynő viszonya nemcsak a rajongókat és a médiát foglalkoztatja, hanem a testbeszédszakértők érdeklődést felkeltette, akik a róluk készült képek és videók alapján árulják el az avatatlan szemeknek, hogy mit is kell látniuk a két hölgy viszonyában. 

Kate barátnő, Meghan inkább gyerek

Míg a királynő Kate-hez inkább barátnőként, Meghanhoz inkább mint lányához viszonyul. Emellett Meghan feszélyezett viselkedéséből is az kitűnik, hogy egylőre még leginkább igyekszik megfelelni őfelségének, keresi a közös hangot, és a nyilvánosság előtt igyekszik lemásolni a királynő testtartását, hogy nehogy hibát kövessen el a közönség szeme előtt. Valljuk be, amilyen irigyelt, sokszor olyan nehéz szerep is az övé. Kate időközben már rég elfelejtette, hogy milyen is volt kezdőnek lenni, neki már a vérévé vált a hercegnéi megjelenés és az etikett. Bátran mondhatjuk, hogy a királynő bizalmasává lépett elő.

Meghan testtartása szorongást és megfelelési kényszert tükröz

Meghan inkább még feszeng a királynő mellett, dehát ki is hibáztathatná ezért. Szorongásról árulkodik, ahogy beejti a vállait és szorítja a táskáját.

Objektum doboz

A szakértő hozzáteszi, hogy a királynő mindkét menyét nagyon szereti, és Meghan iránti kedvessége abból is látszik, ahogy a társaságában nevet és próbálja oldani a feszültséget.
 

Objektum doboz