Egyéb kategória

Hasznos tippek, hogy értékeitek is biztonságban legyenek a strandon

Balatoni sorozatunk második részében összeszedtük, hogy saját testi épségeteken túl hogyan tartsátok biztonságban értékeiteket a strandon.

vous - 2018.07.14.
Hasznos tippek, hogy értékeitek is biztonságban legyenek a strandon

Legegyszerűbb módja annak, hogy értékeitek biztonságban legyenek a strandon az, hogy csak a legszükségesebbeket vigyétek magatokkal.

Bankkártyára és iratokra nagy valószínűséggel nem lesz szükségetek fürdőzés közben, és készpénzből is csak annyit tartsatok magatoknál, amennyi egy fagyira, lángosra vagy üdítőre elég lesz.

A laptop, tablet és egyéb okos kütyük megvárnak titeket otthon a strand után, de ha a mobilotoktól nem tudtok elszakadni, zárjátok a strand értékmegőrzőjébe, amíg a vízben pancsoltok. Ha nincs értékmegőrző, de csapattal érkeztetek a strandra, lehetőleg felváltva fürödjetek, és a csoport egy-két tagja mindig őrizze a parton hagyott holmikat. Ugyanez vonatkozik a fényképezőgépre és a kocsikulcsra is.

Ne feledjétek, a strandtörölköző és a strandtáska nem biztonságos megoldás.

Attól, hogy a törcsi alá, a táska mélyére vagy ruháitok alá rejtitek értékeiteket, még nem lesz biztonságban a strandi tolvajok ellen.

Ha mégsem figyel senki a cuccaitokra a parton, próbáljátok ki a vízálló nyakba akasztható kis tartókat, amikből ma már dizájnosabb darabokat is gyártanak, vagy kérjétek meg a pasitokat, hogy hordjon cipzárazható zsebes fürdőnacit.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek