Egyéb kategória

4 árulkodó jel, hogy zsepikapcsolatban vagytok

Sokan vannak, akik kutyaharapást szőrével alapon próbálják begyógyítani a sebeiket egy fájdalmas szakítás után. Ilyenkor az új párjukra elsősorban vigaszként, vagyis „zsepiként” tekintenek, akinek elsírhatják a bánatukat, és aki átsegíti őket a nehéz időkön. Hogy aztán, amikor felépülnek, megújulva szépen továbbálljanak. 

vous - 2021.10.28.
4 árulkodó jel, hogy zsepikapcsolatban vagytok

Aki egy hosszú kapcsolat után rögtön fejest ugrik egy másikba, gyakran nincs is tisztában azzal, hogy még nem áll készen egy újabb szerelemre. Talán szeretné megspórolni a gyászt, a fájdalmat, és elhitetni magával, hogy könnyen továbblépett, de nem mindig ez a helyez. Sajnos a nehéz érzéseket nem mindig kerülhetjük meg, valamilyen formában vissza fognak térni. Lássuk, miből olvashatjátok ki, hogy a lelki szemetes szerepébe kerültetek.

Túl hamar túl nagy a szerelem

Persze, nem kizárt, hogy létezik szerelem első látásra, de azért jó, ha az ember hagy időt arra, hogy megismerje a másikatm mielőtt túl nagy érzelmekre ragadtatná magát. Ha a párotok rögtön extrém módon csodálni kezd, ti vagytok neki a Minden, de egyébként alig ismeritek egymást, akkor valószínűleg projektál, és csak szeretné azt hinni, hogy tényleg megtalálta élete párját. Lehet, hogy nagy szavakat használ, de egyébként a kapcsolat valahogy mégsem halad a mélyülés és a megalapozottság felé a megszokott módon. Talán mert bizonyos témákról nem akar beszélni.

pár szerelem szomorú

pár szerelem szomorú
Forrás:
pexels.com/Inna Lesyk

Sokat beszél az exről

Valamiről viszont szívesen és sokat beszél: az exéről és a kapcsolatukról. Talán nem győzi ecsetelni a fájdalmát, az igazságtalanságot, ami érte, és gyakran feleleveníti az együtt töltött idő emlékeit. Ilyenkor érdemes emlékeznetek rá, hogy a párkapcsolat nem elsősorban a pszichológus szerepét tölti be. Persze, nem arról van szó, hogy ne lehetne egymást támogatni a nehezebb időkben, de az nem megfelelő alap a kapcsolathoz, ha mást sem csináltok, mint a másikat sajnáljátok

Váratlanul érte őt a szakítás

Ha valaki már tudja, hogy nem működik a kapcsolata jóval azelőtt, hogy ténylegesen is véget érne, van ideje hozzászokni a gondolathoz, hogy elválnak útjaik a párjával. Ilyenkor rövidebb ideig tart a kapcsolat utáni gyász és felépülés is, mint amikor valakit váratlanul ér a szakítás. Néhány hét, de sokszor még néhány hónap sem elég idő arra ebben az esetben, hogy feldolgozza, ami történt és továbblépjen. 

Már az elején úgy viselkedik, mintha régóta járnátok

Talán úgy érzitek, mintha a másik átlépett volna egy szakaszt, és rögtön a kapcsolat megállapodott részében szeretné érezni magát: hamar elkezdtek melegítőben flangálni otthon és együtt intézitek a bevásárlást és a különböző ügyeket. Szóval olyanok vagytok, mint egy összeszokott pár, pedig még csak néhány randin vagytok túl. Persze, olykor a zsepikapcsolat is komolyra fordulhat, de jobb, ha tisztában vagytok vele, hogy miben is vesztek részt valójában.

Ajánlott cikkek