Hogyan készítsük el a tökéletes szemöldököt?

Hogyan készítsük el a tökéletes szemöldököt?

Ki ne vágyna tökéletes szemöldökökre? Elkészítésével viszont sokaknak meggyűlik a baja, nem használnak megfelelő termékeket, vagy éppenséggel rosszul használják azokat. A következő pár egyszerű trükkel azonban nekünk is gyönyörű lehet a szemöldökünk!

A tökéletlen az új tökéletes!

Manapság nem divat precízen íveltre félsülni a legapróbb szemöldökszáunkat is, hiszen az eredmény így kifejezetten mű hatást kaphat. A lazább hatás érdekében ne igazítsunk meg minden kósza szálat, így szemöldökünk sokkal természetesebben fog kinézni

Forrás:
unsplash.com

No more erős vonalak!

Felejtsük el a precizitást, és az erős vonalakat, hiszen ezek is rendkívül mesterkélt hatást kelhetnek szemöldökünkön. A kontúr tehát soha ne maradjon túl éles, sokkal jobb, ha egy fülpiszkálóval elsatírozzuk és már készen is vagyunk!

Válasszunk megfelelő színt!

Rettentő fontos, ha nem a legfontosabb szabály, hogy mindig a megfelelő színt és árnyalatot válasszuk ki a szemöldökünk festéséhez. Nincs annál cikibb, ha a szemöldökünk színe látványosan elüt a szemöldökceruzánk színétől. Vásárláskor épp ezért teszteljük le a terméket akár egy kis felületen és gondosan válasszuk ki a legmegfelelőbb árnyalatot!