Egyéb kategória

Mikor egy videó, egy dal megváltoztatja az életed

Cseke-Kovács Zsófi személyi stylist, szín- és stílustanácsadó nem volt mindig személyi stylist. A korábbi élete teljesen másról szólt, mégis váltania kellett. Miért? Hogyan? Mi döbbentette rá? Erről mesél nektek a következő posztban.

vous - 2018.07.18.
Mikor egy videó, egy dal megváltoztatja az életed

Évekkel ezelőtt elkezdtem követni egy Wendy nevű amerikai fashion blogger leányt az interneten. Lenyűgözött a stílusa, a kedvessége, a profizmus, ahogy mindenhez hozzáállt. Látszott minden bejegyzésén, fényképén, hogy imádja amit csinál. 2012-t írtunk, mikor év végéhez közeledve közzétette ezt a videóját.

Én pedig ültem a laptopom előtt és bőgtem.

Objektum doboz

Megevett a sárga irigység. Nem a ruhákért. Nem a cipőkért. Nem a gyönyörű helyekért. Sem a róla készült csodálatos képekért. Hanem azért, mert azt csinálta, amit szeretett. Amiben jó volt. Amire vágyott.

Én pedig minden reggel beültem ugyanabba a kocsiba, leültem ugyanaz elé az Excel-tábla elé és futottam a mókuskerékben. Abban a munkában, amire tizenéves korom óta készültem. Amiről azt hittem, hogy boldoggá fog tenni. Ami miatt középiskolát, egyetemet választottam. Mikor ott volt? Az elején vitt a tenni akarás, a változtatni vágyás. Aztán jöttek a mindennapok… Sok idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy ez nem én vagyok. Ez a videó volt az első csepp abban pohárban, ami évekkel később aztán betelt.

Szenvedtem minden nap. Boldogtalan voltam, feszült és ideges. Nem találtam a helyem. Sokkal később, ültem az autómban egy nap és hallgattam a rádiót…

Mi történt ezután? Ide kattintva megtudhatjátok >>>

anyaság beteg szabadság

Rajtatok kívül mindenki menyasszony, feleség vagy anya lett a Facebookon? Nyugi, van remény!

Ha van Facebook-profilotok, nőből vagytok, és a húszas éveitekben jártok, biztos hogy éreztétek már úgy: rajtatok kívül épp mindenki menyasszony, feleség vagy anya lett. Még a legkiegyensúlyozottabb ember pszichéjét is próbára teszi olykor mindaz, ami a közösségi média felületein szembejön vele. A lemaradás érzése valós probléma, de szerencsére lehet ellene tenni ezt-azt >>>

Ajánlott cikkek