szülés után kóla

Szülés után kólával és okostelefonnal fotózták le a bloggert – kiakadtak a követői

Kit láttok a képen? Egy rossz anyát? Egy felelőtlen nőt? Constance Hall blogger fotója olyan kommentcunamit hozott, amelyre talán még ő sem számított. A kommentek többsége nem dicsérte meg az újdonsült anyukát, aki okostelefonjával és egy dobozos kólával szerepel a képen.

Nem sokkal ötödik gyermeke, a kis Raja születése után készült egy fotó a bloggermamiról, amint az ágyban okostelefonját nézi, a másik kezében diétás kólát fog, eközben a párja foglalkozik a kicsivel. A kommentelők egy része a kólán, a másik része a telefonnyomkodáson akadt ki. És természetesen voltak, akik teljes mellszélességgel kiálltak a blogger mellett.

Constance nem hagyta szó nélkül a dolgot. „Senkinek semmi köze hozzá, hogy egy édesanya mit csinál a szülés után a telefonjával. Ez nem a ti dolgotok!” – kommentálta a fotót.

Objektum doboz

Valószínűleg nektek is vannak olyan ismerőseitek, akik szülés előtt becsekkolnak a kórházba, szülés után nem sokkal pedig már küldik a fotókat és a híreket a családnak, ismerősöknek, és pár órával a kicsi érkezése után az első fotók is megjelennek a közösségi oldalakon. Tényleg akkora baj, hogy így tudatjuk a távoli rokonsággal, hogy megérkezett az, akire nagyon vártunk? Melyik az álszentebb dolog: őszintétlen, beállított képeket posztolni? Vagy tagadni, hogy az édesanyák közül sokan szülés után azonnal az okostelefonhoz nyúlnak?

És tényleg ettől lesz valaki rossz anya?

tablet-gyerek-neveles1

„Nem mehet a tabletezés a duplózás rovására” – adjunk vagy ne okos kütyüket egy óvodásnak?

Mikor jön el az ideje, hogy tabletet vagy éppen mobiltelefont kapjon a gyerek? Kell-e óvni őket ezektől a mindennapjaink részét képező cuccoktól? Jöjjön egy téma, ami igencsak megosztó gyakorló anyukák körében!

A cikket ide kattintva olvashatjátok el >>>