kyle_jenner_travis_scott

Kylie Jenner és párja nem fél a Kardashian-átoktól

A GQ magazin augusztusi címplajának fotózása kapcsán Kylie Jenner Travis Scott rapperrel való kapcsolatáról mesélt és arról, hogyan változott meg az életük kislányuk, Stormi érkezésével. Arról is szó esett, hogy nem félnek a Kardashian-átoktól, vagyis attól, hogy a család nőtagjaival járó férfiak sorsa egyszercsak rosszra fordul.

 - Scott, nem szereti a figyelmet, és sokkal inkább felhúzza magát a pletykákon, míg én sokmindent könnyedébben veszek - mondta Kyle, aki szerint a hírnév lehet az oka, hogy nemcsak a közelükbe kerülő férfiak, de a barátok is olykor nehezen kezelik a körülményeket.

Objektum doboz

Romantika randi nélkül

Kylie-ék 2017 áprilisában találkoztak a Coachella fesztiválon, ahol Scott fellépett. A szikra kipattant köztük, de Scott turnéja további állomásaira indult, és amikor megkérdezte Kylie-t, mihez kezdjenek, a lány azt felelte, vele megy. Így is lett. Nem hagyományos randizgatással indult tehát a kapcsolat, és azóta sem igazán hívei a klasszikus találkozóknak – Scott amúgy is utálja az éttermeket, és különben sem akarják nagydobra verni a magánéletüket. Kylie például azóta nem is nagyon kíséri el párját a társasági eseményekre. Nem túl hosszú ismeretségük ellenére ismerőseik úgy vélik, kapcsolatuk stabilabb, mint valaha. Kylie elmeséli például, hogyan repült el párja után Houstonba, hogy elsimítsa az indulatokat egy kisebb veszekedés után. – Mert most már egy család vagyunk – magyarázza Kylie. – Általában azért veszekszünk, mert hosszú ideje nem láttuk egymást, mivel én Stormival nem tudok utazni.

Objektum doboz

Kylie párja romantikus oldaláról is mesélt, például arról, hogy a veszekedésük után meglepte őt egy stormis kulcstartóval, melyre régóta vágyott, a születésnapján pedig virágba borította a házat és hegedűsök húzták a szerenádot. Lehetséges, hogy a férfi zord külseje érző szívet takar.