Egyéb kategória

Szívszorító képeket osztott meg a 19 hós kislányát elvesztő sportolófeleség

A múlt hónapban a fél világot sokkolta az amerikai alpesi síző, Bode Miller 19 hónapos kislányának drámai halála: a kis Emmy egy dél-kaliforniai ház medencéjébe fulladt. A sportoló felesége, Morgan Miller most külön Instagram-oldalon hívja fel a figyelmet a tragédia mögött rejlő tanulságokra.

vous - 2018.07.18.
Szívszorító képeket osztott meg a 19 hós kislányát elvesztő sportolófeleség
Objektum doboz

A megtört anya a kislányára emlékező fotók sorában igyekszik időről időre olyan cikkeket is megosztani, amelyek arról szólnak, hogyan óvhatjuk meg a gyerekeket a hasonló, tragikus balesetektől. A legfontosabb, hogy soha, semmilyen mélységű vízben ne hagyjuk felügyelet nélkül a kicsit egy percre sem, hiszen a fulladásos halál csendes, és alig néhány másodpercet vesz csupán igénybe.

Szó esik arról is, hogy a fulladásos halál vezető halálok a 1 és 4 év közötti gyerekek körében, ráadásul mind közül ez az egyetlen halálok, amely teljes egészében megelőzhető. Miller most egy olyan sorstársának – 3 éves kisfiát hasonló módon elveszítő anyukáról van szó – projektjét támogatja, aki szeretné megmutatni a szülőknek és pedagógusoknak, hogy milyen óvintézkedésekkel előzhető meg, hogy a nyaralás tragédiába forduljon.

Bővebben a www.levislegacy.com-on olvashattok erről.  

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek