Egyéb kategória

Mérgező dolgok, amiket inkább szüntessetek meg az életetekben

Barátság, munka, szerelem – olyan dolgok, amik megédesíthetik, jobbá és tartalmasabbá tehetik az életünket. De mi van akkor, ha éppen ellenkezőleg, megnehezítik, stresszesebbé és feszültebbé teszik a mindennapjainkat? Ezek azok a mérgező dolgok, amiket inkább szüntessünk meg az életünkben.

vous - 2018.07.20.
Mérgező dolgok, amiket inkább szüntessetek meg az életetekben

Az egyik legrosszabb, legkárosabb érzés a szorongás, amely rányomhatja a bélyegét a mindennapjainkra. Az életünk bármely területe miatt is alakul ki, a többire is hatással lehet, romolhat a teljesítményünk, depressziósakká, befelé fordulóvá válhatunk miatta. Éppen ezért érdemes lehet kiiktatni, megszüntetni az életünkben ezeket a mérgező dolgokat: többek között a mérgező kapcsolatokat, a frusztráló munkát, a negatív önértékelést. És hogy még mi minden lehet rossz hatással az életünkre?

Mérgező párkapcsolat: ha úgy érezzük, hogy inkább rossz hatással van az életünkre a kapcsolatunk, mint pozitív, talán érdemes elgondolkozni a szakításon.

Mérgező barátok: lehetnek olyan emberek a környezetünkben, a baráti körünkben, akik rendszeresen elszívják az energiánkat, a társaságukban feszültekké, frusztráltakká válunk. Kerüljük inkább a társaságukat.

Olvasd tovább a cikket!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek