Egyéb kategória

Könnyed nyáresti vígjátékok

Könnyed nyári kikapcsolódásra vágytok? Mutatunk pár filmet, amiken garantáltan jól szórakoztok majd.

vous - 2018.07.21.
Könnyed nyáresti vígjátékok

Mamma Mia!

Görög nyár, romantika és a ’70-es évek felejthetetlen ABBA slágerei. Mindez egy könnyed nyári zenés vígjátékban, a Mamma Mia!-ban egyesül. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard és Amanda Seyfried főszereplésével került a mozikba tíz évvel ezelőtt Donna, a lánya, Sophie és a három lehetséges apuka története. A görög szigeteken játszódó romantikus komédiához a világszerte ismert svéd zenekara, az ABBA zenéi adják meg a hangulatot.

Miután nosztalgiáztatok egy kicsit ezzel a 2008-as filmmel, érdemes a mozikban meglesnetek a zenés vígjáték új részét. A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című musical most nyáron jelent meg a mozikban. A szintén az ABBA dalaira épülő vígjáték visszarepít a múltba, a mozivásznon találkozhattok a fiatal Donnával és ifjú hódolóival.

Objektum doboz

Túl szexi lány

Szintén idén nyáron került a mozikba a Túl szexi lány című vígjáték Amy Schumer-rel a főszerepben. A filmben a főhősnő, Renee Bennett balesetet szenved, majd felépülése után magabiztosabb lesz, mint valaha. Az átlagos lány valóságos bombázónak látja saját magát, mely hihetetlenül nagy önbizalmat ad számára. Nézzétek meg a filmet, és rájöttök, bárhogyan néztek is ki, a magabiztosság és a pozitív kisugárzás a lényeg, ettől lesztek igazán szexik.

Objektum doboz

Haverok harca

Hogyan tartsd a kapcsolatot a régi osztálytársakkal? A Haverok harca megmutatja mi erre a legjobb és egyben legviccesebb módszer. Néhány régi osztálytárs minden évben megkezdi a fogócska/bújócskát, hogy biztosan megmaradjon barátságuk. A játékot véresen komolyan veszik, és pont ettől lesz vicces az igaz történeten alapuló film.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek