Intim

Szex extrém helyen? Na ná!

Ha az intim együttlétekről beszélünk, akkor sokan konzervatívak a témában, vagy nem merik kimondani azt, amit igazán szeretnének. Az új dolgoktól azonban nem kell félnünk, ha van kedvünk hozzá, és a párunk is ugyanerre vágyik, vágjunk bele a kalandba!

vous - 2018.07.21.
Szex extrém helyen? Na ná!

Autó

A kocsi elég klasszikusnak helyszínnek mondható, talán ez az, amire a leghamarabb igent mond az ember. Ha úgy érezzük ki szeretnénk próbálni ezt az élményt, mindenképpen parkoljunk olyan helyen, ahol nincsenek emberek, és eléggé eldugott ahhoz, hogy ne lehessen minket kiszúrni. Ha ez megtörtént már csak el kell döntenünk, hogy az anyósülésen, vagy a hátsóülésen vágunk bele pasinkkal a játékba.

Forrás:
unsplash.com

Lift

A lift az egyik legkockázatosabb hely szerelmi légyottokra, hiszen nem csak hogy mozgásban van, de az ajtaja folyamatosan ki is nyílik, így nagyobb a lebukás veszélye. Erre több megoldás is létezik: vagy keresünk egy olyan liftet, amit nagyon kevesen és ritkán használnak, a hancúrt pedig lerendezzük pár szint alatt, vagy a szex idejére leállítjuk a liftet, így senki nem tudja elhívni, és az ajtó sem fog kinyílni a legkellemetlenebb szituációban.

Szórakozóhely mosdója

Szintén veszélyes vállalkozás, ám annál izgalmasabb! Ha a párunkkal elmegyünk szórakozni, és nem bírjuk ki hazáig, ráadásul kipróbálnánk valami újat is, akkor vonuljunk el az egyik mosdófülkébe, természetesen minél feltűnésmentesebben! Ebben az esetben szinte biztos, hogy csak az álló pozíciók jöhetnek szóba!

Ezek a közös kalandok nem csak szexuális életünket dobhatják fel, de elmélyíthetik kapcsolatunkat is, hiszen ezek a mi kis titkaink maradnak… A barátnőknek persze azért lehet, hogy elfecsegjük…

Ajánlott cikkek