Elképesztő ajándékot kap György herceg az 5. szülinapjára!

Elképesztő ajándékot kap György herceg az 5. szülinapjára!

Hihetetlen, hogy repül az idő! A pici György herceg már az ötödik születésnapját ünnepli a mai napon, így érthető módon az egész királyi család lázban van, és mindenki izgalmas ajándékokkal készül az eseményre.

Szinte mindegyikünk emlékeszik a pillanatra, amikor Katalin és VIlmos először megmutatták első gyermeküket, Györgyöt a világnak, ma pedig a kis csöppség már az ötödik születésnapját ünnepli. Bár úgy gondoltuk, hogy a tavalyi hercegi portrét nehéz lesz idén felülmúlni cukiság faktorban, a királyi család instagramon megosztott képe megcáfolt minket!

Objektum doboz

A herceg személyreszabott meglepetése a családtól a vártakhoz mérten kortánt sem mindennapi vagy szokványos. A brit királyi pénzverde ugyanis csak erre az alkalomra egyedi 5 fontos érmét veretett, melynek egyik felén Szent György és sárkánya található, másik oldalán pedig II. Erzsébet királynő arcképe. 

Persze biztosan nem kell attól tartanunk, hogy a kis György herceg játékok nélkül marad, hiszen szüleitől ezeket nagy valószínűséggel megkapja, ám az egyedi pénzérme olyan dolog, amit egyetlen másik gyermek sem kaphat szülinapi ajándékként…!