valentina-locatelli-130318-unsplash

4 dolog, amire mindenképpen szükség lesz a nyaralóban is

A hétvégi házat és a nyaralót is ugyanúgy csinosítja mindenki, mintha mindennapjait is itt töltené. Talán még jobban is, hiszen fontos, hogy azt érezze a tulajdonosa, hogy a ház, a kert és légkör azt a kikapcsolást szolgálja számára, amire szüksége van a tökéletes feltöltődéshez. Mire lesz mégis szükségünk akkor a nyaralóba?

Ne legyenek irreális elvárásaitok

Az a legjobb, ha az olcsó, de szép és funkcionális dolgok mellett döntünk. Egy nyaralóba ezek sokkal nagyobb értékkel bírnak, mintha plazma tévékkel szerelnénk fel a ház minden szegletét. Használjuk ki az internet adta csináld magad lehetőségek tárházát és azokból építsük ki magunknak a nyugalom szigetét!

Használjátok fel kidobásra ítélt bútorokat

Itt nem az a cél, hogy a lomtalanítás szemétkupacait túrjuk, sokkal inkább az, hogy a már nem használt bútorainkat, csiszoljuk meg, fessük le, adjunk nekik egy teljesen új dizájnt, ami bele illik majd a nyaraló légkörébe is. Ez nagyban tudja emelni a komfortérzetet is.

Objektum doboz

Ne feledkezzetek meg a szennyes kosárról sem

A nyaraló elengedhetetlen része, hiszen tudjuk jól, hogy nincs mindig verőfényes napsütés, az eső is elkaphat minket olykor. Ebben az esetben a megázott és sáros ruhákat egyből bele tudjuk helyezni a kosárba és tömbösítve száríthatjuk meg őket. De a száraz, valamint koszos ruhákat is ide gyűjtsük, legyen meg a rend itt is!

A fából készült vágódeszka a legjobb

A nyaraló konyhájában elengedhetetlen az a fatörzsből levágott körszelet, amit aztán vágódeszkaként tudunk használni. Elképesztően dizájnos és rendkívül tartós. Olyannyira, hogy még unokáink unokái is használhatják, amihez így már rengeteg emlék, öröm és boldogság kapcsolódik majd.