Rihanna Vogue

Rihanna bevállalta a szemöldököt, ami senkinek sem áll jól

A héten kijött a brit Vogue szeptemberi számának borítója, melyen Rihanna szerepel virágkoszorúval és a 20. század elejének divatját idéző szemöldökkel.

Rihanna előző Vogue-címplapja a természetesség jegyében készült, ez a mostani fotó bizonyos szempontból pont az ellenkezőjét tükrözi. Mielőtt bárki is sietne kipróbálni ezt a kissé divatjamúlt szemöldököt, sietve oszlatjuk el a félreértéseket: csak a smink és a photoshop segített Rihanna szemöldökének átalakításában, nem pedig a csipesz.

Objektum doboz

Csak óvatosan a szemöldökszedéssel!

A szemöldökvékonyítással egyébként sem árt az óvatosság, mert a túlszedésnek messzeható következményei lehetnek. A rendszeres tépkedés hatására károsodnak a szőrtüszők, és ha valamelyik végzetes balesetet szenved, nem növeszt több szálat. Persze, ennek külön örülhetünk, ha épp a szemöldök ívéből kilógó, felesleges szálakról van szó. De akkor már nem annyira, ha ezek stratégiailag fontos szerepet töltenek be a szemöldök vonalában, és óvatlan kísérletezéseink hatására tűntek el.

Objektum doboz

Mit tehetünk, ha túlszedtük?

Persze, egy véletlen balesettől még nem dől össze a világ, ezért ne ijedjünk meg, ha túlszedtük az ívet. Várjuk meg, míg rendesen visszanőnek a szálak. A szemöldök kábé 3-4 hónap alatt teljesen kicserélődik, szóval előbb-utóbb helyreáll a rend az arcunkon. Segítségül hívhatjuk még az argánolajat, mely hatékony módja lehet a növekedés gyorsításának.