Beyonce Vogue

Beyoncé őszintén: az életéről, a testéről és a sikereiről

Beigazolódtak a pletykák: valóban Beyoncé lesz a Vogue szeptemberi számának címlapján. Ez a kitüntetett szerep azért is fontos, mert a szezon első címlapján szerepelni különösen nagy dolog. Ráadásul olyan őszinte interjút közöl vele a lap, amilyet talán még soha, senki nem készített az énekesnővel.

Az énekesnő a vele készült interjúban többek között a terhességéről is beszél: az első gyermeke megszületése után úgy érezte, túl nagy a társadalmi nyomás és az elvárás felé, hogy tökéletes külseje legyen. Mint mondta, három hónap alatt megszabadult a feleslegtől - ami visszatekintve “nagy őrültség volt”, belátja, hogy nem kellett volna engednie a nyomásnak - túl hamar tért vissza a munkába. Az ikrek születése után azonban már más volt a helyzet: hagyott magának időt a szülés utáni regenerálódásra. A természetességre törekedett, leszedetett magáról mindent, ami mű volt (például hajhosszabbítás) és alig használt sminket. Elmondta, hogy a mai napig van rajta felesleg: a karján, a combján, a hasán - de nem akar megszabadulni ettől a feleslegtől, mert ez az igaz, az a valóság. Nem hanyagolja el magát, de már nem ez a legfontosabb az életében.

Objektum doboz

Kendőzetlenül a kamera előtt

A 23 éves Tyler Mitchell fényképész készítette el a címlapra és a magazinba kerülő felvételeket. Beyoncé azt mesélte, hogy amikor 21 évvel megkezdte a karrierjét, még nagyon nehezen lehetett sötétebb bőrszínnel a magazin címlapjára kerülni. Egy afro-amerikai származású előadó a Vogue olyan fontos lapszámának a borítóján, mint a szeptemberi szám, az elképzelhetetlen volt akkoriban. Nagyon szerencsének hiszi magát emiatt, hogy olyasmire van lehetősége, amiről a szakmából rengetegen csak álmodoznak, ráadásul mindezt a tehetéségnek és a sikereinek köszönheti. Fontos számára, hogy megmutathatja a fiataloknak, hogy ha elég kitartúak és szívből csinálják, akkor elérhetik az álmaikat. Szeretné, ha az ő munkája révén másoknak is kinyíljanak azok az ajtók, amik most esetleg elképzelhetetlennek tűnnek - magyarázta Beyoncé többek között ezt is az interjúban.

Objektum doboz