növénytartó

Egyszerűbb, mint a szupertrendi makramé! – Függő növénytartó pillanatok alatt

Tudjátok, kik azok a diy-királynők? Ők azok, akik a leglehetetlenebb alapanyagokból is képesek kacsalábon forgó dekortárgyakat készíteni. Ha úgy érzitek, messze vagytok ettől a szinttől, de szeretnétek magatok készíteni néhány apróságot, keressetek egyszerűen elkészíthető apróságokat, mint amilyen a következő növénytartó is.

fészertitkok

#fészertitkok – Ismerjétek meg DIY-sorozatunkat!

A #fészertitkok a VOUS legújabb sorozata, amely egy virtuális menedék lehet minden nő számára. Egy hely, ahol egyszerre ismerhettek meg pofonegyszerű háztartási praktikákat, de akár kertszépítési-, szépségápolási tippekkel is gazdagodhattok. A #fészertitkokban lesz szó a női barkácsolásról, a főzésről, a mozgásról, a recyclingról, de még az autókról is – egy szóval mindenről, ami egy 21. századi nő életét körülveszi és amiket apróbb trükkökkel még élhetőbbé tehettek. Kíváncsiak vagytok a részletekre? ITT mindent megtudhattok!

Forrás:
Whatever Group

Ha szeretnétek továbblépni

Amikor a fenti növénytartó elkészítésében már profik vagytok, akkor érdemes egy szinttel tovább lépni, mert ilyen gyönyörűségeket készíthettek kicsivel több gyakorlással és időráfordítással.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

2 perces dekor, amivel feldobhatjátok a növényeiteket

Objektum doboz